Forum - Barbercremer og -sæber - Proraso Barbersæbe i skål - Aloe & Green tea
Bruger 
JEEP

JEEP


27. maj 2009

Proraso Barbersæbe i skål - Aloe & Green tea
Jeg havde seriøst aldrig forestillet mig at jeg skulle finde en barbersæbe som kunne konkurre med Mitchell's Wool Fat som min farvotit. Men, den hvide Proraso giver Mitchell's kamp til stregen.

Pris:
Kvaliteten taget i betragtning så er prisen på denne sæbe yderst rimelig

Kvalitet:
Sæben holder alt hvad den lover mht. dens egnethed til følsom og tør hud. Mange andre produkter lover mere ned de holder - hvid Proraso leverer varen!

Duft:
Meget organisk. Minder mig om duften i et drivhus, fyldt med planter, lige efter man har vandet. Duften er i hvert fald unik, jeg kan personligt godt lide den, men den kræver unægteligt at man lige vænner sig til den

Skum:
Tyk, glat og cremet skum - og meget af det både hurtigt og nemt. Jeg har aldrig før oplevet en sæbe som var så nem og hurtig at piske til skum som denne

Efektivitet:
Sæben er blød, så man kan hurtigt komme til at samle mere op i barberkosten end man strangt taget behøver; en smule sæbe laver store mængder skum

Fugtgivende egenskaber:
Så absolut de bedste jeg hidtil har oplevet fra noget produkt. Min hud er blød og perfekt tonet efter barbering med hvid Proraso

Denne sæbe er et must! Duften er måske ikke for alle, men til prisen er det værd at købe en skål for at finde ud af det. Hvis man har tør og/eller følsom hud er denne sæbe svaret på dine bønner og drømme.


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


29. maj 2009

HØRT HØRT, min gode herre!!
Dette var min første sæbe nogensinde. Så jeg havde ikke den store  erfaring, men jeg vender tilbage til den hvide oftere end med nogen anden sæbe. Også især pga prisen.

Jeg syntes rigtig godt om duften af den. Det er ligesom om at duften afslører hvad det er for en slags sæbe... mild, god og cremet. Men især MILD er lige hvad duften "lover".
Super sæbe, jeg elsker den!!

Jeg syntes dog stadig at Mitchell's løfter skægget bedre end nogen anden!!
Jeg bruger mitchell's hvis der lige er gået et par dage for meget med "langt" skæg.

Mvh Lars.

JEEP

JEEP


5. januar 2011


Jeg fik en skål hvid Proraso sæbe med posten i går - efter at have holdt mig udelukkende til MWF i knap et år.

Jeg brugte den ved denne morgens barbering ; jeg ved ikke om det bare er afvekslingen fra det vante, men; hvor har jeg savnet den sæbe! Mild og velduftende (som en bøgeskov efter let forårsregn), nem at skumme op og super behagelig for huden.
Hvad den mangler i VÅGN OP! i forhold til den grønne Proraso, kompenserer den for med ren velvære - man bliver næsten helt Ole Henriksen glad!

Hvis I ikke allerede har forkælet jer selv med en skål hvid Proraso (og en bøtte hvid Preshave), så bør det være jeres næste køb.

Kenneth Nielsen


27. januar 2011


Hej Jakob,

Denne tråd har særlig interesse for mig, idet jeg nu benytter den hvide skum fra Proraso (på dåse) og er egentligt fint tilfreds. Jeg kunne dog godt tænke mig at skifte til en sæbe, som ikke indeholder parfume. Derfor er jeg blevet enig med mig selv om at prøve MWF - og på samme for første gang komme i gang med at bruge kost.

Hvordan adskiller de to sæber sig?

Et andet spørgsmål: vil du anbefale at benytte en preshave sammen med MWF eller er det overflødigt?

Venlig hilsen Kenneth

Grenberg


28. januar 2011


Hej Jakob

Jeg tillader mig at komme med min kommentar mens vi venter på Jeeps's

Proraso sæben og Mitchels er to sæber med forskellige egenskaber. Proraso er blødere og lettere at skumme op, dufter stærkere end den anden men holder ikke så længe (min holdte også kun et halvt år).

Mitchels er en hård sæbe som kan være svær at skumme op, duften er lidt kedelig nærmest neutral til gengæld er der lanolin i som gør huden blød og lækker efter en barbering. Der er bare ingen bund i den sæbe er vidt imponeret over levetiden og at den bliver ved med at holde.

Jeg ville nok selv vælge Proraso som nybegynder da den er lettere at skumme op og man får rigtig meget for pengene i den bøtte, den holder helt sikkert.

Med hensyn til pre-shave så er der mange meninger om det, nogle sværger til det andre gør ikke. Pre-shave med olie i er ikke godt for hårene på kosten har jeg ladet mig fortælle men ved ikke hvor meget der er i det. Man kan jo så vælge Proraso pre-shave cream i stedet og de er også OK, bruger det ikke selv så tit og er selv i tvivl om de virker eller ikke, men men men, den med menthol (grønt låg) er genial til at kick starte dagen med, den frisker bare op, er meget gklad for den, til gengæld er den hvide mere fed i det og plejer måske mere, vil da klart anbefale dig at prøve en af de to og så danne din egen mening om dem.

Overvejer at få afprøvet pre'shaven fra Truefitt da John har skrevet pæne ord om den.

Fot at gøre forvirringen lidt mere så skulel du måske overveje Tabac sæben, det er rent guf, måske lige bortset fra duftenm men den giver en lækker cremet og fed skum som plejer godt. men der er vist nok parfume i.

Håber dette gør dig lidt klogere, der er nok at gå i gang med.

Mvh

Grenberg

John Kreiner

John Kreiner


28. januar 2011

Hej Kenneth

Jeg vil ikke forsøge at give et svar på forskellen mellem Proraso'en og MWF'en, selv om jeg selv nok foretrækker MWF'en af de to, selv om duften er så diskret at den grænser til det anonyme.

Og jeg synes egentklig ikke, at MWF er sværere at piske skum af end andre, men det er nok et spørgsmål om temperament.

Med hensyn til pre-shave, så er det min erfaring, at man altid kan bruge det - uanset hvilken sæbe eller creme, man foretrækker. Nogle bruger det en gang imellem (to-tre gange om ugen), jeg bruger det ved næsten hver eneste barbering.

Jeg synes, at det giver sådan et dejligt "glid" på huden.

Jeg har efterhånden prøvet flere forskellige pre-shaves. Jeg synes aldrig, at jeg er stødt på nogen, der var helt nytteløse, men er - som Grenberg skriver - landet på Truefitt & Hill's pre-shave oil, som den, jeg synes bedst om og får mest glæde af.

Og duften alene er det hele værd - for mig...  ;o)

Jeg har også hørt, at olier skulle skade barberkosten, men jeg har utroligt svært ved at overbevise min sunde fornuft om, at det skulle være rigtigt.

Barberkosten kommer stort set ikke i berøring med olien, bortset fra den olie, der ikke er helt optaget i huden, før man påfører skummet. Det er altså begrænset.

Og at naturlige olier skulle skade naturlige grævlingehår, virker forkert på mig, men - okay - jeg er ikke ekspert.

Men pre-shave eller ikke pre-shave er vist lidt lige som religion, enten tror man fuldt og fast på effekten, eller også gør man ikke.

Indrømmet, jeg er troende...

vh
john k-

Søren H. Møller


28. januar 2011


Der findes ikke ret mange barbersæber uden parfume.
Det er muligt at MWF har en svag duft, men den indeholder stadig parfume.

Faktisk ejer jeg ikke en eneste barbersæbe uden parfume - det er selvfølgelig langt fra det samme som at de ikke findes, men man skal lede meget længe efter dem.

Dernæst må du (i mine øjne) ikke sammenligne prorasoen på dåse med MWF, eller en hvilken som helst anden sæbe/creme for den sags skyld.
Selvom Proraso skummet på ingen måde er dårligt, så er det efter min mening ikke sammenligneligt med en sæbe/creme, man selv skummer op.

MWF behøver ingen pre-shave i nogen form, den giver en rigtig god beskyttelse af huden, og du vil ikke kunne mærke nogen forskel.
Som Grenberg nævner, så har nogle begynderbesværligheder med MWF, og den hvide Proraso er helt sikkert et godt valg.
Selv har jeg ikke haft problemer med MWF, jeg fik en god skum i første forsøg, og jeg har heller ikke problemer med at bruge varmt vand - noget der ses frarådet i diverse tråde pga. lanolinens smeltepunkt (???).
Hvis du har tålmodighed og evt. laver et par forsøg med at skumme op i hånden, så du får styr på vandindholdet, så er MWF bestemt ikke et ringe valg.

Pre-shave olie og barberkoste vil jeg ikke kommentere her i sæbe-afdelingen - jeg vil til gengæld udgyde min mening om det emne i en ny tråd  ;o)


Mvh.
Søren

Kenneth Nielsen


31. januar 2011


Mange tak for de fine og uddybende svar. Jeg tror jeg vil kaste mig ud i MWF og satse på at min generelle gode tålmodighed vil være med til at skummet nok skal blive godt.

Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt nærmere om de forskellige koste, så hvis jeg ikke finder info nok i forummet, vil jeg starte en tråd hvor Søren kan få lov at udfolde sig :)

Grenberg


31. januar 2011


Hej Kenneth

Glem Søren, shavemac 23 mm silver tip er noget der dutter he he eller måske medre pils kosten

Mvh

Grenberg

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk