Forum - Barberkoste - Shavemac 23 mm. silvertip
Bruger 
JEEP

JEEP


25. oktober 2009

Shavemac 23 mm. silvertip
Tysk kvalitet når den er bedst. Der er simpelthen ikke bedre måder at beskrive barberkostene fra Shavemac på; de er kombinationen af en høj grad af funktionalitet, elegant design og en imponerende byggekvalitet.

http://i41.photobucket.com/albums/e...
http://i41.photobucket.com/albums/e...

Karakterskala (1-10) og opdeling lånt fra B&B:

Pris: 9
Shavemac børster er ikke billige, men på den anden side vil man få svært ved at finde et mærke som giver mere kvalitet for pengene

Kvalitet: 10
Intet mindre end imponerende! De drejede håndtag er perfekt udformede og finisherede. Selve børsten er jævnt sat og har, gennem tre måneders jævnlig brug, kun fældet ca. seks hår

Børstens tæthed: 10
Den tætteste børste i min samling

Stivhed: 8
Børsterne er ikke så stive som nogle af mine best og pure badger, men det er den mindst floppy silvertip i min samling – faktisk er det helt forkert overhovedet at bruge begrebet floppy i forbindelse med denne børste

Blødhed: 10
Børsterne er meget bløde og luxuriøse. Min Shavemac får min Kent BK4 til at føles prikken

Ergonomi: 10
Det klassiske håndtag er ikke kun pænt, det er også meget komfortabelt og velbalanceret, man får et naturligt greb, som også er behageligt over langvarig brug

Effektivitet: 10
Denne børst pisker alt lige fra bløde cremer, som Proraso, til hårde sæber, som Mitchell's Wool Fat, op. Jeg vil ikke et øjeblik tøve med at udnævne denne børste til at være den bedste all-round børste i min samling. Den 23 mm. store børste gør den ideel til at piske skum i en skål, men jeg har ligeledes fundet den både anvendelig og behagelig til at piske skum op direkte i ansigtet

Jeg er særdeles imponeret over Shavemac's 23 mm. silvertip. Den opnår en karakter på 9,6 og modtager min højeste anbefaling; ingen samling er komplet uden en.


Mvh.

Jakob

Grenberg


30. december 2009


Ja  det var så de 5 første barberinger med Shavemac Silvertip og som Jacob har skrevet tidligere, dette er en tur på førsteklasse.

Jeg har ikke tidligere erfaringer med Silver Tip, men her er godt nok en forskel fra min gode Edwin Jagger best badger kost og så denne her. Den er meget blødere i hårene, pisker langt bedre skum og er lettere at rengøre og så passer den genialt i størrelsen til sæberne, hvor min EJ er XL og faktisk for stor så man får mere skum på kanten af sæbebøtten end i børsten.

Dette må vøre drømmen af en barberkost selvom den er dyr (tip, ønsk den i gave som jeg he he he)

Eneste minus Jeg kan komme på er at den kommer i en dødsyg papæske, Shavemac kunen godt have fundet en eller anden smart æske eller ligende. På den anden side er det jo kosten og ikke æsken man skal bruge.

Er ellers enig med Jcob i karakterigivningen, den kan varmt anbefales.

Det var dagens Silver Tip fra mig.

Mvh

Grenberg

marvino


9. marts 2010


Hej

super indlæg af jer begge :) skal så meget ud og købe en shavemac silver-tip, men jeg er usikker mht. størrelsen. 23mm vs 26mm vs 30mm. Prisen er lige meget men hvad anbefaler i for den første silver-tip ? :)

mvh

//marvin

Grenberg


9. marts 2010


Hej Marvin

Personligt bruger Jeg en str 23 mm og den passer mig perfekt i størrelsen, har også en Edwin Jagger kost i str XL og den synes jeg er for stor til at røre skum op med, men den "lille" passer fint i Proshave's skål (mens Jeg venter på Scuttle)

Mvh

Grenberg

PS mener at det er str 23 mm Proshave bruger I deres guides ??

marvino


9. marts 2010


Godt nok et hurtigt svar :) Tak for det. Tror det bliver en 23mm. jeg kan altid købe en større senere :)

Mvh

//marvin

Brose


9. marts 2010


Hej Marvino,

Velkommen til.

Grenberg har helt ret - det er en 23 mm Shavemac Silver Tip vi bruger i vores guides.

www.proshave.dk/Guide-til-den-ultim...

www.proshave.dk/Guide-til-den-ultim...

Som du kan se af Jakobs anmeldelse går du bestemt ikke galt i byen med denne børste :-)

Mvh,
Brose

Grenberg


13. marts 2010


Kan det passe at kosten bliver bedre efter en tre måndeder ? synes Jeg på det sidste har fået skummet børsten langt bedre op end i starten. Selv Michells er nu et hit.

Skal love for at der er forskel på denne kost og min "gamle" Edwin jagger best badger kost.

Mvh

Grenberg

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk