Indhold
5 stk
9 stk
5 stk
1 stk
12 stk
1 stk
7 stk
10 stk
1 stk
1 stk
Pris
2 stk
12 stk
8 stk
24 stk
5 stk
2 stk
1 stk

Aromatherapy Associates

”Aromaterapi er brugen af æteriske olier udvundet af planter med terapeutisk formål. 
Vi mener, at æteriske olier kan virke på såvel fysiske som emotionelle niveauer og forbedre ens almindelige helbredstilstand og velvære.

På et fysisk niveau fordi ætetriske olier består af meget små molekyler, der kan penetrere ind i vores blodomløb og afhjælpe mange problemer. De bruges ivrigt inden for spa-industrien for at hjælpe med at lindre muskelsmerter, forbedre cirkulationen og lindre tilstoppede bihuler. I hudplejeprodukter kan de æteriske olier, ved at trænge ned i hudens dybere lag, have en positiv effekt på huden som fx en optimering af cellefornyelsesprocessen, forbedring af blodcirkulationen samt løse problemer med akne, eksem og aldrende hud.

På et følelsesmæssigt niveau kan duften af æteriske olier have en markant effekt. Lugtesansen er den mest primitive af vores sanser og er forbundet til de dybeste dele af hjernen, som styrer basale instinkter, minder og følelser.”

Læs meget mere om aromaterapi hér (åbnes i nyt vindue)

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven