Baxter Of California Hair 123 Kit

Baxter Of California Hair 123 Kit

DKK 419,00
   Få på lager
Antal
Det perfekte sæt til ham, der elsker en god hår dag!

I dette sæt har Baxter pakket en trio af de vigtigste produkter, der renser, fugter og forbedreder dit hår på den følgende styling.

De tre lækre produkter er:

1. Daily Protein Shampoo, 300 ml.
Denne nærende shampoo har en forfriskende mynteduft. Den indeholder proteinrige ingredienser, der styrker dit hår. Den blide formel fjerner naturlige giftstoffer som DHT, et mandligt hormon, der er skadeligt for hårets vækstcyklus.

2. Daily Moisturizing Conditioner, 300 ml.
En nærende balsam med samme skønne duft som shampooen. Gendanner fugt og hjælper med at genopbygge håret med sin protein-rige formel. Botanicals og vitaminer modvirker tørhed og tilføjer naturlig glans - uden at virke tyngende.

Shampooen og conditioneren arbejder sammen om at rense og fugte håret, så det efterlades med en tykkere struktur og sundere glans.

3. Grooming Lotion, 100 ml.
Denne lotion kan bruges alene eller som en pre-styling creme. Den styrker tyndere hår og tæmmer kruset, bølget og krøllet hår, så du kan style din frisure præcis som du vil. Kan både anvendes i vådt og tørt hår.

Vis mere
Vis mindre
Varenr.:BOC HAIR 123
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven