Baxter Of California Shave 123 Kit

DKK 719,00
På lager
Der er ingenting der slår den luksus eller fornøjelse, som du får, når du skummer din barbersæbe eller barbercreme op med en grævlinge barberkost!

Dette sæt indeholder både Barberkost, Barbercreme og Aftershave. Alle de produkter du behøver for en fantastisk barbering.

Læs mere om de tre produkter her:

1. Super Close Shave Shave Formula, 240 ml.
Prisvindende og fugtgivende barbercreme til mænd. Lægger en beskyttende barriere mellem huden og barberbladet, hvilket sikrer en behagelig og ikke mindst tæt barbering uden irritationer. Produktet er antiseptisk og det høje indhold af botaniske ekstrakter forfrisker og beroliger huden, mens menthol og tea tree olie virker genopfriskende og lindrende.

2. Aftershave Balm, 120 ml.
En nærerende aftershave fremstillet specielt til at minimere  irritation og razor burn efter barbering. Den alkohol-frie formel køler, beroliger og plejer huden og indeholdet af glycerin, aloe vera og allantoin fugter og nærer den nybarberede hud optimalt.

3. Barberkost
Denne barberkost er lavet med en Best Badger børste. Det er 100% naturlige grævlingehår, der er bløde og slidsstærke. Brug barberkosten til at skumme Barbercremen op - og anvend den til at påføre skummet i ansigtet. På den måde løfter du dine skægstubbe op fra huden og får en langt tættere barbering.
Specifikationer
Varenr.:
BOC SHAVE 123