Indhold
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
3 stk
1 stk
Hold
1 stk
1 stk
Pris
7 stk
5 stk
1 stk

Brooklyn Soap Company

Brooklyn Soap Company er inspireret af det pulserende liv i New York. Deres mission er at lave almindelige fyre om til rigtige gentlemen. Brooklyn Soap Company har udviklet en række produkter specielt til mænd, som er lavet af ingredienser af den absolut bedste slags.

Brooklyn Soap Company har et mål om at levere alle de plejende produkter, mænd behøver – og de skal være af fremragende kvalitet. Produkterne, som fremstilles i Hamburg, er alle baseret på organiske ingredienser uden kemisk ”bullshit”, som de selv kalder det. Det betyder, at de hverken indeholder parabener, laurylsulfat eller silikone olie. De er derimod lavet af naturlige, økologiske og veganske ingredienser herunder eksempelvis 100% rene æteriske olier af bedste kvalitet. Produkterne testes desuden ikke på dyr.

Serien er perfekt til den moderne mand, der er miljøbevidst og sætter pris på maskuline produkter, der ikke indeholder skadelige tilsætningsstoffer. Ham, der går op i sig selv og kun ønsker noget rent og naturligt, der gør plejer huden og skægget samt oser af luksus.

I serien finder du blandt andet lækre bodywash, hårshampoo, deodorant, stylingprodukter som clay og pomade samt olie og shampoo til dit skæg.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF BROOKLYN SOAP COMPANY.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven