Bvlgari

Her på siden finder du de velduftende Bvlgari parfumer og produkter fra det eksklusive mærke Bvlgari. Bvlgari parfumer udmærker sig ved at være karakteristiske i deres respektive dufte, men uden at være overdøvende eller på anden vis anmasende. Derfor kan du være sikker på, når du vælger en Bvlgari parfume, at du køber en duft, som er nøje afstemt i sine toner og på alle måder unik i sin komposition.
Bvlgari Man Eau de Toilette vapo, 30 ml.
En maskulin og karismatisk duft til den moderne mand.
Bvlgari Man Eau de Toilette vapo, 60 ml.
En maskulin og karismatisk duft til den moderne mand.
Bvlgari Man Eau de Toilette vapo, 100 ml.
En maskulin og karismatisk duft til den moderne mand.
Bvlgari Man Deo Stick, 75 gr.
En maskulin og karismatisk duft til den moderne mand.
Bvlgari Man Aftershave Lotion, 100 ml.
Aftershave med maskulin og karismatisk duft.
Tilbage i det 19. århundrede grundlægger Sotirio Bvlgari virksomheden i Italien, og åbner i slutningen af 1884 sin første fysiske butik i Rom. Med hjælp fra sine sønner Costantino og Giorgio indvier han i 1905 butikken i Via Condotti, som stadig i dag er Bvlgari flagskibsbutik.

I de første årtier af det 20. århundrede, udvikler de to Bvlgari brødre en lidenskabelig interesse for ædelsten og juveler, og overtager gradvist deres fars rolle i virksomheden. Bvlgari starter således med at fremstille dyrebare sølvgenstande. I løbet af 50'erne bevæger Bvlgari sig væk fra de strenge discipliner i den dominerende franske skole, og begynder at skabe sin egen unikke stil. 1970erne markerer begyndelsen på Bvlgaris internationale ekspansion med åbningen af deres første oversøiske butik i både New York, Paris, Geneve, og Monte Carlo.

Bvlgari parfume ser dagens lys


Efter en periode med stærk vækst i 1980'erne begynder Bvlgari at udvide sin produktportefølje yderligere. I 1992 bliver Bvlgari Parfums etableret i Schweiz og Bvlgari laver sin første parfume. Sidenhen har duften fået følgeskab af en lang række parfumer, deodoranter og aftershaves, som du finder her på siden.