Whocopied.me

Escentric 01, 100 ml.

DKK 1.150,00
Ikke på lager
Den verdenskendte parfumeur Geza Schoen står bag de populære dufte fra Escentric Molecules. Alle duftene i sortimentet er unikke og ændrer sig alt efter, hvem der bærer dem.

01-serien består af et duftpar, som er henholdsvis Molecule 01 og Escentric 01. De innovative dufte er ikke parfumer, men nærmere duft-auraer. De indeholder kun 1 enkelt molekylært stof - Såre simpelt og aldrig set før!

Duftstoffet er kendt under navnet Iso E super. Stoffet optræder normalt i en meget lille dosis i mange almindelige parfumer, og er det, der får duftene til at holde. Iso E super er nærmere en effekt end en egentlig duft. Det udvikler sig kun i kontakt med den varme hud. Det har en feromonlignende virkning, som giver en særlig og uforklarlig udstråling til den som bærer 01-duftene.

Escentric 01 består af 65% Iso E super og er tilsat nogle ingredienser, der understøtter duften. Det er blandt andet pink peber, grøn lime og ingefærrod. Duften holder i op til 10 timer og kommer i bølger, der skifter mellem sanselige og varme træagtige duftnoter.

Du vil opleve, at mange vil kommentere den fantastiske duft, du bringer med dig! Escentric 01 har en positiv påvirkning og effekt på andre mennesker.

Duften leveres i en flot glasflakon. Det er en del af designet, at den intet låg har. Det er derfor en god idé at beholder æsken, hvis du skal have duften med dig.

Duften er unisex og kan både anvendes af kvinder og mænd.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Serie/Duft:
Escentric 01
Kategori:
Varenummer:333001