Whocopied.me

Escentric 04 duftene

Det er den anerkendte parfumeur Geza Schoen, der står bag alle duftene fra Escentric Molecules. Han har også skabt Escentric 04, som blev lanceret i 2017.

Escentric 04 er bygget op omkring den rene essens fra et enkelt aroma-molekyle. Molekylet hedder Javanol og er et sandeltræs-molekyle med en futuristisk friskhed. Ifølge Schoen dufter Javanol af metallisk grapefrugtskræl og fløjlsagtige, cremefarvede roser. Javanol har en udstråling og holdbarhed som naturligt sandeltræ, men er skabt i et laboratorium.

Resultatet er en frisk fortolkning af en sandeltræsduft. Foruden Javanol har Escentric 04 fået tilsat nogle ingredienser, der understøtter duften. Det drejer sig om sprøde, bitre topnoter af pink grapefrugtskal, lime, enebær og rosenpeber. Den indeholder desuden marihuana, som fremhæver grapefrugtens blidere kvaliteter. Hjertenoterne består af irisrod (orris) med en ‘frisk, blid rose’, som Schoen har komponeret af fire forskellige rosenmaterialer. Basenoterne er balsamiske og træagtige med Javanol i kombination med det noget mere sødmefulde sandeltræsmolekyle, Polysantol.

Duften er perfekt til både kvinder og mænd.

I sortimentet finder du både 100 ml, 30 ml. og 30 ml. refill.

Escentric 04, 100 ml.
En skøn duft af sandeltræ og grapefrugt.
Escentric 04 i metalæske, 30 ml.
En skøn duft af sandeltræ og grapefrugt. Leveres i metalæske.
Escentric 04, Refill, 30 ml.
Escentric 04 refill til metalæske.