Escentric 05, 100 ml.

DKK 900,00
På lager
Geza Schoen  er manden bag de populære Escentric Molecules dufte. Alle duftene i sortimentet er unikke og ændrer sig alt efter, hvem der bærer dem.

Escentric 05 er en del af 05-serien, der også omfatter Molecule 05. Duftene er ikke egentlige parfumer, men nærmere duft-auraer.

Om Escentric 05 siger Geza Schoen:

"Jeg ville fremmane følelsen af at være ved havet, men ikke ved hjælp af de sædvanlige havnoter, som jeg finder for kunstige. I stedet ville jeg genskabe oplevelsen af at være på en ø i Middelhavet, som den, hvor jeg har tilbragt så mange somre. Det, du lægger mærke til, når du tager stien væk fra havet, er, hvordan varmen ændrer planter og træer, gør dem tørre, harpiksagtige og aromatiske".

Topnoterne i Escentric 05 er enkle: Bergamotte, der giver en lethed samt appelsin, der har noget følelsesladet over sig og tilfører en strålende og livsglad effekt. Disse afspejler de appelsinlunde, der findes overalt på øen, som Geza er inspireret af. Laurbær og rosmarin er typiske middelhavsplanter med en krydret friskhed, enebær bringer noget urteagtigt med sig, og cypres en meget tør, næsten skarp trænote. Basenoten består af to klassiske ingredienser fra Middelhavet, cistus labdanum og mastiks. Mastiks er en harpiks, der dannes af et lille træ, som især vokser nær havet. Den har en ren, skarp duft af nyskårne grene. Cistus (soløjetræ) er en lille plante, der vokser overalt i middelhavsområdet. Den har en sød, læderagtig, balsamisk kvalitet. Og selvfølgelig er der omkring 15% cashmeran – som giver duften en fyrreagtig varme (Cashmeran er den eneste note i molecule 05). Derudover inkluderede Geza schoen også en subtil figennote med både bladenes bitterhed og den modne frugt.

Duften leveres i en flot glasflakon. Det er en del af designet, at den intet låg har. Det er derfor en god idé at beholde æsken, hvis du skal have duften med dig.

Duften er unisex og kan både anvendes af kvinder og mænd.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Varenr.:
333081