Escentric Molecules Kinski, 100 ml.

DKK 950,00
Ikke på lager
Geza Schoen er uden tvivl en af vores mest intellektuelle duftskabere.

Han er næsen, der introducerer os til nye principper og ingredienser (escentric molecules-serien).

Han lader sig desuden gerne inspirere af virkelige personer og fortolker dem i duftform.

Sidstnævnte er princippet i hans seneste herreduft, kinski, der er en hyldest til den tyske skuespiller Klaus Kinski, som døde i 1991. Klaus Kinski var berømt som en mesterlig skuespiller, utroligt intens i sit spil. Gennem 70’erne og 80’erne indspillede han bl.a. Nosferatu (hvor Klaus Kinski spiller Dracula) – Woyzeck og Cobra Verde.

Kinski åbner med solbær og enebær kombineret med dyriske indslag fra castoreum og en røget vetiver-note, der minder om den vetiveryl, du finder i Molecule 03. Duftene forenes i en topnote, der løfter den til et niveau langt over, hvad de repræsenterer hver for sig.

De let sødmefulde bærnoter står over for de stærke, mørkere noter og danner en yin-yang konstellation, idet modsætninger mødes.

Hjertet i duften består af rose, magnolia, cistus og orkidé, som igen danner et yin-aspekt. Hjertets yang stammer fra muskat, peber, inge- fær, benzoin og styrax.

Basenoterne omfatter patchouli, musk og ambergris, der tilsammen danner en overraskende blid afslutning med et holdbart duftspor.

Kinski er ikke skabt for masserne, men er en duft for dem, der er på udkig efter noget anderledes, og noget der kan udfordre status quo.

„En mand bør primært dømmes på sine laster. Dyder kan foregives. Laster er ægte“ (Klaus Kinski 1926-1991)
Specifikationer
Scent::
Kinski
Indhold:
100 ml.
Varenr.:
333011