Whocopied.me

Floris Cherry Blossom, Eau de Toilette, DUFTPRØVE, 1.2 ml.

Før DKK 20,00
DKK 10,00
SparDKK 10,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Det er nu muligt at købe duftprøver af Floris duftene, så du kan prøve dem på, inden du vælger hvilken én, du aller bedst kan lide :-)

En blød, feminin blomstret frugtagtig duft med en sprød frisk topnote af bergamot, orange og pink peberkorn, der fører til de sarte blomsteragtige noter af kirsebær blomster, osmanthus, pæon og rose beriget med et strejf af modne kirsebær på en base af moskus og sandeltræ.

Leveres i eksklusiv og lækker glasfacon, der vil pynte på ethvert badeværelse.


Floris familieanekdoter:
Denne duft er oprindeligt skabt til at fejre den japanske kvinde. Cherry Blossom er inspireret af den århundreder gamle tradition for "Hanami" i Japan, hvor venner og familie tager picnic sammen under sakura træer og nyder den smukke udsigt af de flotte blomster, der omgiver dem.

Duften blev lanceret i 2011.
Specifikationer
Indhold:
1,2 ml.
Topnoter:
Bergamot, Orange, Pink peberkorn
Hjertenoter:
Cherry Blossom, Osmanthus, Peony, Rose
Basenoter:
Moskus, Sandeltræ
Ingredienser:
Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Diisopropyl Adipate, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzophenone-2, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Citral.
Allergener:
Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Citral.
Varenr.:
37892