Floris Fragrance Travel Collection For Him, 4 x 14 ml.
Floris Fragrance Travel Collection For Him, 4 x 14 ml.
Floris Fragrance Travel Collection For Him, 4 x 14 ml.

Floris Fragrance Travel Collection For Him, 4 x 14 ml.

DKK 715,00
   På lager
Antal
Udforsk Floris' spændende verden af ​​dufte med denne Eau de Toilette Travel kollektion.

Gavesættet består af nogle af Floris dufthusets elskede dufte, og er således en strålende gave til manden i dit liv.

Sættet indeholder følgende 4 dufte i en praktisk 14 ml. størrelse:

- Elite: En grøn og frisk duft med træagtige noter. Den rige harpiksholdige karakter udvikler sig med rav, moskus og en antydning af læder i basen.

- No.89: En traditionel blanding af friske citrus noter og en karakteristisk krydret træagtig karakter. En rigtig engelsk gentleman duft.

- JF: JF er en frisk citrusduft med blomsteragtige noter. Den eksklusive parfume beskrives bedst som en forfriskende brise af bergamot, citron, lime og mandarin, som komplimenteres af en stærk, aromatisk blanding. Den karakteristiske maskuline duft kommer fra enebær, cypres og petitgrain, som underbygges af rav, cedertræ og en varm moskusbase.

- Santal: Sprøg bergamot og citronskal skærer igennem med friske noter af grønt græs og en krydret blanding med lavendel. Duften er opretholdt af basenoter af Frankincense, moskus og vanilje.


Floris Familieanekdote:
Floris' kernekompetencer i forbindelse med dufte til mænd spænder over 284 års udvikling. Duftene deler livsøjeblikke med mange ikoniske mænd gennem tiden. Duftene har altid blik mod den måde, tingene plejede at blive gjort på, men de nye kreationer er også solidt forankret i det moderne London.
Vis mere
Vis mindre
Indhold: 4 x 14 ml.
Varenr.:00717
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven