Floris Neroli Voyage, Eau de Parfum, DUFTPRØVE, 1,2 ml.

Før DKK 20,00
DKK 10,00
SparDKK 10,00
På lager
Lækker duftprøve på den levende citrus marine duft fra Floris, der går under navnet Neroli Voyage.

Neroli Voyage afspejler en opdagelsesrejse over Det Liguriske Hav. Det er den del af Middelhavet, som ligger mellem Korsika og kysten af den italienske region Ligurien.

Duften henter inspiration fra de smukke, duftende appelsinblomst-træer i det sydlige Frankrig. Den solrige, franske riviera, den duftende ø Korsika og videre til den italienske kystby Positano. En kærlighedshistorie på tværs af havet.

Neroli Voyage åbner med en citrus eksplosion af neroli og citron, suppleret med marine noter, der giver friskhed som en havbrise. Den dominerende neroli-note fortsætter ind i hjertet, som indpakker duften i intim jasminblomst samt krydrede noter af ingefær og aromatisk fennikelfrø. Duftens dybde og kompleksitet kommer fra basen. Denne består af ​​egetræ, duftende maquis shrubland (maki) fra Korsika samt varme, sensuelle noter af musk og rav.

Duften er inspireret af en ekspedition som Edward Bodenham (Parfumer, direktør og Floris familiemedlem) tog, for at gå i forfaderen Robert Floris fodspor.
Specifikationer
Indhold:
1,2 ml.
Topnoter:
Neroli, Citron, Marine.
Hjertenoter:
Neroli, Jasmin, Ingefær, Fennikel frø.
Basenoter:
Oak, Rav, Musk.
Varenr.:
77892