Floris Rosa Centifolia, Håndcreme, 75 ml.

DKK 175,00
På lager
En rig creme formuleret til at beskytte hænderne mod ældningstegn og miljøskader. Absorberes let og fedter ikke. Indeholdet af E-vitamin hjælper cellefornyelsen, mens Babassuolie blødgør og Aloe Vera heler, lindrer og beroliger huden.

Håndcremen er lavet på naturlige olier, herunder rosa centifolia med balancerende egenskaber, samt sød mandel og jojoba olie, som fugter hænderne.


Den innovative duft, der anvendes i denne håndcreme kombinerer duften af de aktive, naturlige og aromatiske ingredienser.

De aktive duftekstrakter omfatter Provence Rose (Rosa Centifolia), der hjælper med at forhindre nedbrydningen af ​​hudceller med sin anti-age egenskaber. Poppel Bud og Benzoin beskytter huden mod skader forårsaget af det ydre miljø og holder desuden huden smidig og glat. Indholdet af enebær fugter huden for at holde den lækker og blød.

Bemærk: Denne emballage udgår.


Floris familieanekdoter:
Rosa Centifolia betyder hundrede kronbladede roser. The Rose blev udviklet af hollandske avlere i 1600-tallet, og er mest dyrket i den franske by Grasse, som er kendt som verdens parfume hovedstad. Blomsterne er høstet til produktion af rosenolie, som har en duft, der er klar og sød, med lette noter af honning. Olien er også meget rig på vitaminer og mineraler og har fremragende fugtgivende egenskaber.
Specifikationer
Indhold:
75 ml.
Varenr.:
00216