Floris The Perfumers Wardrobe - Private Collection, 9 x 14 ml.

Før DKK 1.995,00
DKK 798,00
SparDKK 1.197,00
Ikke på lager
Det ultimative gavesæt fra Floris! "The Perfumers Wardrobe" indeholder 9 fantastiske dufte i serien Private Collection fra Floris London.

Du får med andre ord Floris' mest prestigefyldte udvalg af parfumer.

Alle duftene i serien er inspireret af mennesker og begivenheder - og ingredienserne på de unikke dufte er hentet fra hele verden.

De 9 dufte er lavet i en praktisk rejsestørrelse i 14 ml., som er perfekt at have med, når du er på farten.

Det fantastiske sæt indeholder følgende dufte:

- Jermyn Street:
En ikonisk, moderne unisex klassiker med grønne citrusnoter. Duften trækker blandt andet på grønne noter fra London Plane, som er Londons mest populære træ, der stadig den dag i dag står stolt foran Floris’ butikken.

- Bergamotto di Positano:
Bergamotto di Positano er en unisex citrus marine duft, der fremkalder en ægte Middelhavsstemning - duften af solskin, klart vand og en varm brise på en dejlig sommerdag. De friske noter fra bergamot, mandarin og orangeblomst suppleres af blødere noter fra træ, rav, ambrette og afsluttes med et fantastisk strejf af ingefær.

- Sirena:
Sirena er en mousserende blomstret marineduft, der leder tankerne mod friskhed fra en havbrise. Duften suppleres med bløde blomstrede noter og hviler på en base af varme træ-noter.

- 1927:
Overordnet set er 1927 en unisex parfume med citrus og blomstrede noter. Den mousserende duft oser af kreativitet og fornøjelse, og leder tankerne mod ungdomskulturen, som på dengang var en generation af eventyrer og bøhmiske kunstnere.

- 1976:
1976 har aromatiske noter fra sort peber, enebær og lavendel, men får et frisk twist af grøn bergamot og siciliansk citron. Undertonen af rav, patchouli og moskus giver en sensuel varme og en mørk, unik kant.

- A Rose For:
Seneste skud på stammen i Floris' lækre sortiment. A Rose For... er en orientalsk parfume af rose og storslået skønhed. Perfekt til den moderne og selvsikre kvinde.

- 71/72:
71/72 er en frisk, træagtig og dristig parfume, som henvender sig til den stilfulde og krænsne gentleman. Duften åbner med et løft af enebær samt citrusnoter af mandarin og bergamot. Herefter møder vi bløde blomsternoter af jasmin og lavendel samt mere jordnære noter af orris og oud. Parfumen afsluttes med træagtige og krydrede noter.

- Honey Oud:
Honey Oud har træagtige og orientalske noter, men åbner med noter af engelsk honning og vanilje. Kombinationen fremhæver rosen, der er hjertenoten i den komplekse duft og tilføjer en fløjlsagtig blødhed til oud olien og de resterende, varme basenoter.

- Leather Oud:
En overdådig, luksuriøs og dybt sensuel duft af frisk læder og røgfyldt oud olie. Glødende, moderne rav tilføjer dybde til den træagtige base.
Specifikationer
Indhold:
9 x 14 ml.
Varenr.:
00918