Honest Beauty Talks

Honest Beauty Talks er en dansk virksomhed, der blev stiftet af Maja og Tanja i 2015. De havde en fælles vision om at skabe en mere ærlig og kærlig skønhedsbranche, hvor kvinder prioriterer selvkærlige ritualer i deres daglige hudplejerutine.  

Sortimentet består af fantastiske skønhedsredskaber, som gør en forskel for din hud. Du finder både Gua Sha Beauty Tools, Glow Gua Sha og Skin Roller i det unikke sortiment. Produkterne har rødder i en kinesisk behandlingsmetode, som er mere end 2000 år gammel.

Med en Skinroller eller Gua Sha kan du nemt lave en super effektiv og dejlig ansigtsmassage derhjemme. Redskaberne har rigtig mange fordele, og kan blandt andet hjælpe med at: Give fornyet glød i huden, forbedre blodcirkulationen, genvinde elasticitet i huden, reducere rynker, mindske porer, fjerne urenheder, forbedre hudens smidighed, fjerne mørke rande og poser under øjnene, give en mere ensartet hudoverflade, frigive giftstoffer i huden, give et sundt udseende, fjerne spændinger og gøre, at huden bedre optager det følgende produkt.

Bemærk at redskaberne er lavet af ægte ædelsten. Tabes de på gulvet, vil de knække. Vi opfordrer dig derfor til at passe på dem, og lade dem blive i æsken, når du ikke anvender dem.
Honest Beauty Talks Gua Sha Beauty Tool, Fisken, Rosakvarts
Effektiv Gua Sha til perfekt ansigtsmassage med mange fordele.