Whocopied.me

Leaf Shave Skraber, The Thorn Razor, Silver

DKK 465,00
Ikke på lager
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ DKK 69,00)
Se mere
(+ DKK 79,00)
Se mere
(+ DKK 115,00)
Se mere
(+ DKK 155,00)
Se mere
(+ DKK 85,00)
Se mere
(+ DKK 155,00)
En enestående, moderne, twist-to-open, single blade skraber - The Twig er med andre ord et helt nyt take på den traditionelle Safety Razor.

En single blade skraber med fast skraberhoved til brug med et enkelt, halvt barberblad (altså halve DE-barberblade også kaldt half blades).

The Thorn udgaven er en mere aggressiv version end den oprindelige The Twig. Den tager en smule mere ved, da der er 0,2 mm mere luft imellem klinge og bundplade. Hvor den oprindelige Twig har en medium aggressivitet, har denne The Thorn udgave en medium+ aggressivitet. Den har altså lidt ekstra bid.

The Twig og The Thorn skraberne ser helt identiske ud. Der er blot en lille prik på Thorn-udgaven, der adskiller designet fra Twig-udgaven.

The Thorn udgaven er fantastisk til mænd eller kvinder, der ønsker en tættere barbering og har mere erfaring med at bruge en traditionel safety razor. Kan bruges til barbering af både ansigtshår, kropsbehåring, hovedbarbering eller intime områder.

Den er lavet med det mindste skraberhoved på markedet, og fylder derfor ikke alverden. Det gør den ekstra komfortabel ved blandt andet intimbarbering, barbering af armhuler mm.

Denne udgave er fremstillet i en flot sølv farve med mat finish. Bemærk venligst, at de matte skrabere får patina lidt lettere end de blanke modeller.

The Thorn er en twist-to-open skraber. Skraber-hovedet åbnes og lukkes dermed ved at dreje på i bunden af skæftet, og gør det meget let, at udskifte barberbladet.

Ligesom med andre Safety Razors med fast hoved, skal du holde en stabil 30-graders vinkel mellem bladet og huden. Dette er væsentligt for at bladet få fat i hårene og barberer dem væk.

Skraberen leveres i papæske, der kan genbruges.

Få en 100% plastikfri - og dermed mere bæredygtig - barbering med The Thorn Razor!


Sådan lægger du barberbladene i:
Åbn klingeholderen ved at dreje bunden af ​​håndtaget med uret. Læg et enkelt barberblad i din holder. Fastgør derefter forsigtigt bladet ved at dreje bunden af ​​håndtaget mod uret.

Holder til The Thorn Razor
Ønsker du en matchende holder, så din skraber kan stå fremme på badeværelset under optimale forhold. Klik hér for at se Leaf’s holdere.

Barberblade til The Thorn Razor
Klik hér for at se alle Single Edge Barberblade.

Livstidsgaranti
Leaf Shave giver livstidsgaranti på produkterne, så skraberen er altså én du kan have glæde af resten af livet! Bemærk dog venligst, at garantien ikke gælder på coatingen, som kan få patina med tiden.

BEMÆRK VENLIGST:
På æsken med The Thorn står der pt 'Twig'. Der er dog påklistret et lille hvidt klistermærke, der viser, at der er tale om en Thorn. Dette er blot indtil Leaf får optrykt æsker til den nye Thorn-variant.
Specifikationer
Materiale:
Metal
Skrabertype:
Single Edge
Antal klinger:
1
Model:
The Thorn
Varenr.:
100274-L