Tandpasta
Pris
20 stk
1 stk
1 stk
Smag
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
2 stk
3 stk
3 stk

Tandpasta

Hvem siger at tandbørstning skal være den samme ensformige rutine dag efter dag? Tandpasta skal ikke blot opfattes som en tandpasta, men derimod som noget lækkert grej, man kan udskifte efter humør.
Marvis laver italienske produkter, der tager udgangspunkt i dengang tandpleje var noget helt særligt - dét er noget, vi på Proshave ønsker at holde fast i samt føre videre til nye generationer.

Start og slut dagen af med en tandpasta fra Marvis, og bring lidt mere stil ind på tandbørste-hylden. Marvis står bag den ultimative klassiske tandpasta, i et top lækkert design. Emballagen oser af luksus og retro på den fede måde. Produkterne er super autentiske og har et unikt old-school look, som vil klæde ethvert badeværelse. Tandpastaen renser og beskytter tænderne og sikrer dig samtidig en frisk ånde. Findes i mange forskellige, spændende smagsvarianter, der alle er baseret på Mint

PROSHAVE ER DEN DANSKE DISTRIBUTØR AF MARVIS TANDPASTA.

Mere om Marvis Tandpasta

På næsten alle italienske apoteker støder du på disse tandpastaer, som findes i mange forskellige, spændende smagsvarianter, der alle er baseret på Mint. Du kan eksempelvis købe Classic Strong Mint, Aquatic Mint, Ginger Mint, Jasmin Mint, Whitening Mint, Cinnamon Mint og Licorice Mint i hver sin flotte, farverige metal emballage. Vi sælger dem både i almindelige størrelser og i rejsestørrelser, så du også kan have én med dig, når du er på farten.

Indholdet er af høj kvalitet og er fed og kraftig i konsistensen ligesom en rigtig gammeldags tandpasta.

Har du lidt større børn, der er begyndt at synes, at tandbørstningen er kedelig, kan du måske lokke dem, med en af disse smagsvarianter.

Marvis tandpasta er blevet anbefalet af mange modeeksperter og modeblade - blandt andet på grund af emballagen og udseendet, men også fordi, det er en super god tandpasta.

Marvis gør din daglige tandbørstning en sand fornøjelse. De er en perfekt gaveidé og en sjov vennegave til alle mænd, der ikke går ned på lækkert grej og udstyr.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven