Whocopied.me

men-ü Matt Pack, 3 x 15 ml.

Før DKK 125,00
DKK 75,00
SparDKK 50,00
Samkøbsrabat - men-ü flerstyksrabat - 15%
ass. DKK 63,75 (15 %)
På lager - Levering 1-3 hverdage
Bemærk venligst: Der optjenes ikke bonuspoint af denne vare.
Dette rejsesæt indeholder tre skønne produkter til mænd, som får huden til at se velplejet ud. Produkterne er sammensæt, så de genskaber hudens balance og bevarer en sund og frisk hud. Produkterne er udviklet til kombineret eller fedtet hud. De fjerner snavs, tilstoppede porer og urenheder og sikrer en flot mat hudoverflade.

Produkterne leveres i praktiske størrelser, som du nemt kan have med på rejsen, i sportstasken eller andre steder, hvor du ikke vil slæbe dine almindelige produkter med.

Sættet indeholder disse tre lækre produkter:
1) men-ü D-TOX Deep Clean Clay Mask (15ml): En ansigtsmaske, som renser i dybden og fjerne overskydende talg, døde hudceller og tilstoppede porer. Påføres på ren og tør hud, og skal sidde i 5-10 minutter, før den skylles grundigt af med vand. Bruges to gange om ugen.

2) men-ü Matt ’Skin Refresh’ Gel (15ml): En anti-shine gelé, som kontrollerer overskydende talg og olie i huden. Renser porerne og virker beroligende. Bruges på ren og tør hud, inden den daglige fugtpleje.

3) men-ü Matt Moisturiser (15ml): En oliefri ansigtscreme, som beriger huden med fugt og pleje uden at fedte. Den sørger for at bevare en mat overflade. Anvendes på afrenset og tør hud. Bruges morgen og aften.

Perfekt som gave til din mand eller kæreste.
Specifikationer
Indhold:
3 x 15 ml.
Anvendes til:
Alle hudtyper
Varenr.:
MP-01