Whocopied.me

men-ü Skin Refresher Set, 3 x 15 ml.

DKK 99,00
Samkøbsrabat - men-ü flerstyksrabat - 15%
ass. DKK 84,15 (15 %)
På lager - Levering 1-3 hverdage
Dette lækre sæt fra men-ü indeholder tre super gode produkter, som plejer mænds hud. De praktiske størrelser er nemme at have med på rejsen eller i sportstasken, så du ikke skal gå på kompromis med en lækker ansigtspleje. Passer perfekt til alle hudtyper.

Sættet er også ideelt som gave til din kæreste eller mand, som har brug for nye hudpleje produkter. Han får mulighed for at finde sine nye favoritter blandt men-ü effektive produkter – og endda til en super skarp og fordelagtig pris.

Sættet indeholder disse tre produkter:
1) men-ü Shave Creme (15 ml): En super lækker og drøj barbercreme, som beskytter huden under barbering, virker antibakteriel og efterlader huden blød og velplejet. Påføres på fugtig hud inden barbering. Efter barbering vaskes huden ren med vand. Afslut med din favorit ansigtscreme.

2) men-ü Healthy Facial Wash (15 ml): En rens til ansigtet, som stabiliserer hudens pH-værdi, virker antibakteriel og fjerner snavs, skidt og døde hudceller. Masseres på fugtig hud og skylles grundigt af med vand. Perfekt at bruge efter barbering.

3) men-ü Matt ’Skin Refresh’ Gel (15ml): En anti-shine gelé, som kontrollerer overskydende talg og olie i huden. Renser porerne og virker beroligende. Bruges på ren og tør hud, inden den daglige fugtpleje.
Specifikationer
Indhold:
3 x 15 ml.
Anvendes til:
Alle hudtyper
Varenr.:
SRS-01