Whocopied.me

men-ü Ultimate Shave / Facial Set, 3 x 15 ml.

DKK 99,00
Samkøbsrabat - men-ü flerstyksrabat - 15%
ass. DKK 84,15 (15 %)
På lager - Levering 1-3 hverdage
På Proshave er vi af den opfattelse, at man hverken skal gå ned på barbergrej eller plejende produkter, når man er væk hjemmefra. Dette lækre rejsesæt fra men-ü er perfekt at have med, så du altid er sikret en effektiv ansigtspleje.

I sættet for du disse tre lækre produkter i meget praktiske rejsestørrelser:

1) men-ü Shave Creme (15 ml): En super lækker og drøj barbercreme, som beskytter huden under barbering, virker antibakteriel og efterlader huden blød og velplejet. Påføres på fugtig hud inden barbering. Efter barbering vaskes huden ren med vand. Afslut med din favorit ansigtscreme.

2) men-ü Healthy Facial Wash (15 ml): En rens til ansigtet, som stabiliserer hudens pH-værdi, virker antibakteriel og fjerner snavs, skidt og døde hudceller. Masseres på fugtig hud og skylles grundigt af med vand. Perfekt at bruge efter barbering.

3) Ultra Concentrate Facial Moisturiser Lift (15 ml.): Aftershave og fugtighedscreme i ét og samme produkt. Fugter huden og lukker porerne, så urenheder ikke kan trænge ind og irritere huden. Har en opfriskende virkning med indholdet af menthol, mint og citrus. Fedter ikke. Anvendes morgen og aften, efter barbering eller blot når huden skal friskes op.
Specifikationer
Indhold:
3 x 15 ml.
Anvendes til:
Alle hudtyper
Varenr.:
USFS-01