Whocopied.me

men-ü Ultimate Shave / Skin Kit

DKK 455,00
Samkøbsrabat - men-ü flerstyksrabat - 15%
Pr. stk. v. 3 stk.ass. DKK 386,75 (15 %)
På lager - Levering 1-3 hverdage
Super lækkert sæt til mænd, der sikrer dig en flot og velplejet hud.

Sættet indeholder følgende dele:

1) En lækker og praktisk toilettaske

2) men-ü Shave Creme (100 ml.): En super lækker og drøj barbercreme, som beskytter huden under barbering, virker antibakteriel og efterlader huden blød og velplejet. Påføres på fugtig hud inden barbering. Efter barbering vaskes huden ren med vand. Afslut med din favorit ansigtscreme.

3) men-ü Healthy Facial Wash (100 ml.): En rens til ansigtet, som stabiliserer hudens pH-værdi, virker antibakteriel og fjerner snavs, skidt og døde hudceller. Masseres på fugtig hud og skylles grundigt af med vand. Perfekt at bruge efter barbering.

4) men-ü Matt ’Skin Refresh’ Gel (100 ml.): En anti-shine gelé, som kontrollerer overskydende talg og olie i huden. Renser porerne og virker beroligende. Bruges på ren og tør hud, inden den daglige fugtpleje.

5) Facial Moisturiser Lift (100 ml.): Aftershave og fugtighedscreme i ét og samme produkt. Fugter huden og lukker porerne, så urenheder ikke kan trænge ind og irritere huden. Har en opfriskende virkning med indholdet af menthol, mint og citrus. Fedter ikke. Anvendes morgen og aften, efter barbering eller blot når huden skal friskes op.


En god ansigtsbehandling starter altid med en god barbering. Start med at påføre men-ü Shave Creme. Lad den sidde et minut og påbegyndt herefter din barberin. Vask efterfølgende huden med men-ü Healthy Facial Wash og afslut med et tyndt lag af men-ü Facial Moisturiser Lift for at lukke porerne og sikre en behagelig hud uden irritationer.
Specifikationer
Anvendes til:
Alle hudtyper
Varenr.:
USSK