Whocopied.me

Molton Brown

Køb Molton Brown på Proshave.dk - snart!

Køb Molton Brown på Proshave.dk - snart!

Inden længe begynder Proshave.dk at forhandle det eksklusive brand Molton Brown, som laver produkter i særklasse indenfor barbering, ansigtspleje, kropspleje, parfumer og deodoranter.

Molton Brown’s slogan er “Made in England - Inspired by the World”. Siden 1973 har Molton Brown lavet deres produkter fra bunden af og mærket har fortsat et enormt fokus på at alle ingredienserne i produkterne er naturlige og bliver fremskaffet på bæredygtig vis. Molton Brown sætter også stor ære i, at de aldrig har - og aldrig vil - teste deres produkter på dyr.

Vejen til god hud starter med en god sæbe til at rense huden for bakterier og til at give huden fugtighed. Det er ligeledes vigtigt at bruge én sæbe til ansigtet og en anden shampoo til håret, fordi huden i ansigtet er mere følsomt end resten af kroppen og har derfor brug for en sæbe med specifikke egenskaber. Lige meget hvilket behov du har for kropspleje, så har vi en række produkter fra Molton Brown som kan dække dit behov og som kan løfte det til et nyt niveau.

Du er også godt på vej til at opnå den perfekte barbering med produkter fra Molton Brown. Tilfør din hud fugtighed med produkter fra Molton Brown både før og efter barbering for undgå irriteret og rød hud. Påfør dit barberskum på den rigtige måde med en barberkost fra Molton Brown og skift din gamle skraber ud med en skraber fra Molton Brown, hvor der er tænkt over designet og hvor materialerne er nøje udvalgt.

Glæd dig til at købe dine Molton Brown produkter hos Proshave.dk