Indhold
1 stk
Pris
1 stk

Molton Brown

Molton Brown har længe været synonym for luksus, nydelse og fordybelse!

Inspireret af eksotiske lokationer er hvert enkelt produkt fyldt med essentielle oiler og planteekstrakter, som eksempelvis sorte peberkorn og passionsfrugtekstrakt, der plejer din hud og stimulerer sanserne.

Molton Brown blev etableret som en frisørsalon i 1973, og er siden blevet en af Storbritanniens førende kosmetiske virksomheder. Molton Brown har også sit eget netværk af butikker i hele verden. Principperne for Molton Brown hviler på samme grundsten, som da brandet blev grundlagt: Fremstillet og produceret i England, inspireret af verden.

Med produkterne fra Molton Brown får du luksus på badeværelset. Produkterne er ikke blot en fryd for øjet, men en sand fornøjelse af duft og funktionalitet. Produkter såsom shampoo, bodywash og lotions sælges i mange af verdens mest eksklusive stormagasiner.

Molton Brown stiller meget høje krav til deres forhandlere. Der er blandt andet tale om en helt bestemt godkendelsesprocedure. Proshave er den første online-herreforretning i Danmark der er godkendt af Molton Brown - det er vi naturligvis stolte af!

Mest populære
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 01-06-2019.
Før DKK 200,00
DKK 100,00
  

Spar DKK 100,00

Mere om Molton Brown

Navnet "Molton Brown" er en fusion af vejnavnet South Molton Street, hvor den første butik var placeret og Boutique Browns, som var ejet af den oprindelige grundlægger Carolines Burstein forældre.

I februar 2013 blev Molton Brown tildelt BUAV Leaping Bunny stamp of approval af Cruelty Free International, som er en certificering, der garanterer, at alle mærkets produkter er fri for dyreforsøg og at menneskerettighederne fastholdes på alle tidspunkter i forbindelse med deres medarbejdere, kunder og alle interessenter.

Molton Brown fejrede sit 40 års jubilæum i 2013, hvor de viste billeder af Kate Moss fra virksomhedens arkiver, som verden aldrig havde set før. Den dengang ukendte pige var hårmodel for brandet i begyndelsen af 90erne.

I 2013 blev Molton Brown tildelt en Royal Warrant og modtog statusen som "Leverandør af toiletartikler" til HM Dronningen - Master of Household.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven