Whocopied.me

Mühle Organic Gavesæt med Shower Gel og Bodylotion

DKK 290,00
Ikke på lager
Mühle Organic er en eksklusiv hudplejeserie til manden, der går op i kvalitet. Den centrale ingrediens i alle seriens produkter er traditionelt håndpresset argan olie, som er særlig rig på E-vitamin og antioxidanter, som regenerer, nærer, fugter og fremmer blodgennemstrømningen. Desuden betragtes arganolie som effektiv beskyttelse mod antiaging.

I denne gaveæske får du Shower Gel (250 ml.) og Body Lotion (250 ml.).

Denne shower gel har en let konsistens, fint skum og en forfriskende og plejende effekt. Foruden argan olie indeholder den vegetabilsk glycerin og hvedeprotein, som har en plejende og hygroskopisk effekt. De æteriske olier giver en fin, frisk duft.

Bodylotionen nærer og beskytter huden. Sojaolie, sheasmør og aloe vera beskytter intensivt mod tørhed og vedligeholder elasticiteten og regenereringen af huden. Bisabolol, det aktive stof i kamille, besidder anti-inflammatoriske egenskaber og understøtter helingsprocessen.

Produkterne indeholder ingen syntetiske aromastoffer eller farvestoffer. Som en del af Mühle Organic er den produceret i overensstemmelse med de nyeste forskningsresultater.

Vegansk.
Specifikationer
Andet:
Vegansk
Varenummer:GS OSC BODY