Neville Travel Kit
Neville Travel Kit

Neville Travel Kit

DKK 250,00
   På lager
Antal
Super lækkert rejsesæt, der sikrer dig en perfekt barbering og en behagelig ansigtspleje, når du er på farten.

Sættet består af følgende 4 produkter, der hver er 30 ml.

1) Strengthening Shampoo & Conditioner
Balsam og shampoo i én, der effektivt renser, reparerer og styrker  håret. Dual-action formel og vegetabilsk protein øger hårets styrke og reducerer hårtab, mens algeekstrakter virker fugtgivende.

2) Face Reviver
Fugtgivende ansigtscreme, der ikke fedter, men derimod trænger hurtigt ind i huden. Indeholder Berrywax, der er rig på vitamin A, som hjælper normal celleudvikling og har en naturlig anit-inflammatorisk og anti-bakteriel egenskab. E-vitamin beskytter og reparerer huden, mens Aloe Vera lindrer og fugter. Alumina giver en langtidsholdbar UV-beskyttelse.

3) Energising Wash
Showergel, der bekæmper træthed. Fremstillet af en botanisk blanding af sukkerrør og citron, der mildt eksfolierer og stimulerer cellefornyelsen. Tang og græskar puster nyt liv i huden og virker fugtgivende.

4) Clean & Shave
Ansigtsrens og barberskum i én. Formlen blødgør huden, sikrer dig en tættere barbering og minimerer rødme og skægpest. Passer til alle hydtyper.

En rigtig god fødselsdagsgave eller julegave til din mand eller kæreste.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:4 x 30 ml.
Varenr.:472348
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven