Indhold
1 stk
4 stk
1 stk
1 stk
2 stk
4 stk
1 stk
2 stk
1 stk
Skrabertype
1 stk
Børstetype
1 stk
Materiale
1 stk
2 stk
Pris
8 stk
7 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Neville

Hér finder du alle de lækre produkter fra Neville! Vi er på Proshave stolte af at fortælle, at vi er den første skandinaviske forhandler af mærket.

Neville er inspireret af mænds grooming på en old school facon. Virksomheden har kombineret en fornem, klassisk tilgang til emballage og design med de allerbedste i moderne, naturlige ingredienser. Resultatet er en lækker serie af produkter til mænd, der sikrer en barbering udover det sædvanelige. Du finder desuden skønne produkter til dit hår, din krop og hudplejeprodukter, der tilsammen udgør det bedste til manden, der ikke går på kompromis med sit barbergrej eller sine produkter dertil.

Produkterne er skabt af et team af hudpleje-eksperter. Serien omfatter tolv produkter, der er perfekte til enhver gentleman. Målet er simpelt: Virksomheden ønsker at gøre grooming og barbering til et ritual, der oser af maskulinitet.

Mest populære
Neville Clean & Shave, 200 ml.
Neville Clean & Shave, 200 ml. Før DKK 265,00
DKK 165,00
Neville Travel Kit
Neville Travel Kit DKK 250,00

Mere om Neville

Neville har bestemt ikke noget imod den moderne metroseksuelle mand, men brandet er interesset i at tilbyde de ypperste produkter til ham, der går op i sig selv og sit udseende.

Den nye genoplivning af den klassiske barbershop beviser kun, der er nogle ting, mænd bedst kan lide at gøre i deres eget selskab - og grooming er én af dem. Heldigvis kan du nu lave en barbersalon hjemme på dit eget badeværelse med produkter i verdensklasse.

En af de ting Neville elsker ved den klassiske vådbarbering er stoltheden ved præcision. Der er kun én reel kunst til en perfekt, tæt barbering - Det handler om at have det rigtige barbergrej og de bedste produkter, som plejer og beskytter din hud, præcis som den har brug for. Virksomheden ønsker at holde fast i traditionerne, men opdaterer dem gerne en lille smule, for at få den helt perfekte oplevelse ud af det.

I serien finder du blandt andet Barbercreme, Barbersæbe, Barberkost, Skraber og en masse andre lækre produkter, der får dig til at føle dig som en rigtig gentleman.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven