Whocopied.me

Panasonic ER-DGP82 Professionel Hår- og skægtrimmer

Før DKK 1.799,00
DKK 1.529,15
SparDKK 269,85
På lager - Levering 1-3 hverdage
Panasonics absolutte topmodel. Denne trimmer er en del af den professionelle serie, som anvendes af både frisører og barberer verden over.

Modellen ER-DGP82 er toppen af poppen, når det kommer til trimmere på markedet. Den sikrer dig den tætteste og mest præcise trimning nogensinde.

Trimmeren leverer et nyt niveau indenfor klipning. Den unikke bladteknologi (X-taper Blade 2.0) har en enestående skarphed og er lavet til at få alle hår og stubbe med i første omgang.

Den konstante hastighed på motoren giver Panasonic ER-DGP82 en utrolig skarphed. Mange normale trimmere kan have problemer med tæt eller tykt hår, hvilket resulterer i at hastigheden på motoren falder og skære-evnen forringes. Det er dog ikke et problem hér, da hastigheden altid forbliver den samme på skærebladet. Det sikrer dig et bedre og mere præcist resultat.

Hårtrimmeren har en smalt og slankt design samt en let vægt, som giver optimal ergonomi og komfort. Dette er især vigtigt for frisører og barberer, som anvendes grej som denne i længere tid i løbet af en dag.

Batteriets levetid er i en klasse for sig. Trimmeren holder nemlig strøm i cirka 50 minutter uden strømtilslutning - og den er fuldt opladet på blot en time.

Der medfølger 3 kamme, som hver har 2 forskellige længder. Uden kammene har trimmeren 6 klippelængder, som hurtigt og nemt justering med en drejeknap.

Specifikationer:
- Opladning: Fuldt opladet på blot en time
- Klippetid: Kan klippe op til 50 min. i streg, når den er opladt
- Blade: X-taper Blade 2.0, DLC coating + titanium coating, Rustfrit stål, 45 grader
- Klippelængder: 6 forskellige klippelængder
- Kamme: Leveres med 3 kamme med hver to indstillinger (3/4 mm + 6/9 mm + 12/15 mm)
- Ledning: Kan både anvendes med ledning og ledningsfri
- Oplader: Med praktisk ladestation
- Batteritype: Lithium ion

Klik hér for at downloade manualen:
https://www.dropbox.com/s/u1vtnctjv...

Bemærk: Denne model afløser DGP80 og er således en forbedret udgave heraf.
Specifikationer
Vægt:
245 gr.
Størrelse:
176 × 47 × 48 mm.
Batteritype:
Li-ion
Model:
ER-DGP82
Varenr.:
K-6110