Indhold
2 stk
3 stk
Pris
2 stk
3 stk

PannaCrema

Måske den dyreste og den bedste barbersæbe, du nogensinde har prøvet? PannaCrema fremstiller barbersæber til den kompromisløse mand, der kun vil have det bedste!

PannaCrema er kendt for at producere luksuriøse barbersæber uden at gå på kompromis. Barbersæberne er af ekstremt høj kvalitet og er fremstillet i Italien ved hjælp af innovative og unikke metoder, der gør, at sæberne får en helt speciel virkning.

PannaCrema har lavet to serier af barbersæber, som begge har fået fantastisk gode anmeldelser på diverse barberforums: Nuàvia og Pure2O.

Nuàvia er den mest eksklusive serie. Den er lavet af de aller bedste, veganske ingredienser. Den fungerer både som Preshave, Barbersæbe og Aftershave - og er altså et helt nyt koncept i barberverdenen. Giver et super lækkert og silkeblødt barberskum, som du vil elske at påføre. De tre varianter er ekstremt plejende og fugtgivende.

Pure2O er en serie af talg-baserede barbersæber, der er kendetegnet ved en meget kort ingrediensliste. Barbersæberne hedder Pure2O, fordi de er næsten ligeså rene og enkle som vand. I serien finder du to skønne udgaver.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven