Duft
1 stk
Indhold
6 stk
1 stk
Skrabertype
1 stk
4 stk
Knobstørrelse
1 stk
Børstetype
6 stk
1 stk
1 stk
Materiale
1 stk
6 stk
Pris
4 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
4 stk

Piccadilly Shaving

Piccadilly Shaving er et uafhængigt og passioneret engelsk luksus brand. Med mere end 25 års ekspertise i luksus grooming til mænd, kan Piccadilly tilbyde et lækkert sortiment af produkter og barbergrej til en perfekt barbering samt eksklusive toiletartikler til den kræsne mand. Piccadilly Shaving er med andre ord ikke til at komme uden om, når det omhandler lækre brands i barberingsindustrien.  

Produkterne i sortimentet oser af kvalitet og prestige - og der er ingen tvivl om, at Piccadilly kun anvender de bedste materialer og ingredienser. Piccadilly Shaving har base i et af Londons mest eksklusive distrikter, og det er herfra det eksklusive udvalg af barbergrej og grooming-tilbehør bliver skabt. Produkterne er ideelle til ham, der kun vil have det aller bedste og ikke vil gå på kompromis med indhold, design eller funktion.

Produktserien består af flotte Barberkoste med børstehår af silvertip badger, skinnende DE-skrabere og samlede Barbersæt. Derudover finder du Preshave, Barbercreme, Aftershave og Deo Stick med duft af sandeltræ eller lime samt tilbehør som Toilettasker, Barberskåle og Læderetuier.

PROSHAVE ER DEN OFFICIELLE SKANDINAVISKE DISTRIBUTØR AF PICCADILLY SHAVING.

Før DKK 329,00
DKK 279,65
  

Spar DKK 49,35

Mere om Piccadilly

I forbindelse med produkterne til barbering tilbyder Piccadilly et udvalg af de fineste, luksus barbercremer og pre-shaves. Sortimentet af Aftershaves er nøje udvalgt og dufter så godt, at enhver gentleman vil elske at bruge dem. Du finder desuden skrabere og DE-skrabere af den ypperste kvalitet. Piccadilly har tilmed barberkoste med grævlinge hår og nogle med syntetiske fibre.

Piccadilly har også et udvalg af håndlavede læder tasker, rejsetasker og eksklusive barbersæt, med alt du behøver.

Produkterne er alle udviklet og testet i London, hvor Piccadilly startede.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven