Piccadilly Shaving

Piccadilly Shaving er et uafhængigt og passioneret engelsk luksus brand. Med mere end 25 års ekspertise i eksklusiv grooming til mænd, kan Piccadilly tilbyde et lækkert sortiment af produkter og barbergrej til en perfekt barbering samt eksklusive toiletartikler til den kræsne mand. Piccadilly Shaving er med andre ord ikke til at komme uden om, når det omhandler lækre brands i barberingsindustrien.  

Produkterne i sortimentet oser af kvalitet og prestige - og der er ingen tvivl om, at Piccadilly kun anvender de bedste materialer og ingredienser. Piccadilly Shaving har base i et af Londons mest eksklusive distrikter, og det er herfra det eksklusive udvalg af barbergrej og grooming-tilbehør bliver skabt. Produkterne er ideelle til ham, der kun vil have det aller bedste og ikke vil gå på kompromis med indhold, design eller funktion.

Produktserien består af lækre barberkoste og samlede barbersæt til den kræsne mand. Derudover finder du produkter til din daglige barbering med duft af sandeltræ eller lime samt en barbercreme helt uden parfume.

PROSHAVE ER DEN OFFICIELLE SKANDINAVISKE DISTRIBUTØR AF PICCADILLY SHAVING.
Piccadilly Shaving Gillette Fusion Skraber, Ivory
Håndtag i Elfenbenshvidt kunstharpiks.
Før DKK 779,00
Piccadilly Shaving Barbersæt med Skraber, Imiteret Badger Barberkost og Holder, Ivory
Børste i imiteret badger. Håndtag i elfenbenshvidt kunstharpiks.
Før DKK 1.489,00
Piccadilly Shaving Etui til Skraber, Brunt Læder
Lækkert cover til din skraber. Genialt til rejsebrug eller til opbevaring
Før DKK 329,00
Mere om Piccadilly