Indhold
5 stk
2 stk
1 stk
Skrabertype
4 stk
6 stk
Børstetype
7 stk
5 stk
Materiale
1 stk
4 stk
2 stk
13 stk
Pris
6 stk
6 stk
4 stk
2 stk
2 stk
8 stk

Piccadilly Shaving

Piccadilly Shaving har over 25 års ekspertise i luksus grooming til mænd, og tilbyder et sortiment af produkter, som både indfanger kvalitet og prestige. Piccadilly producerer et eksklusivt udvalg af toiletartikler og tilbehør af høj kvalitet - til manden, der kun vil have det aller bedste.

Alle produkterne fra Piccadilly Shaving indfanger tradition, kvalitet, prestige og arv i og omkring St James og Mayfair.

Produktserien består af flotte barberkoste med børstehår af badger og skinnende DE-skrabere. Derudover finder du Preshave, Barbercreme, Aftershave og Deo Stick - alle med plejende Sandeltræ, som sikrer dig en tæt og behagelig barbering.

PROSHAVE ER DEN OFFICIELLE SKANDINAVISKE DISTRIBUTØR AF PICCADILLY SHAVING.

Mere om Piccadilly

I forbindelse med produkterne til barbering tilbyder Piccadilly et udvalg af de fineste, luksus barbercremer og pre-shaves. Sortimentet af Aftershaves er nøje udvalgt og dufter så godt, at enhver gentleman vil elske at bruge dem. Du finder desuden skrabere og DE-skrabere af den ypperste kvalitet. Piccadilly har tilmed barberkoste med grævlinge hår og nogle med syntetiske fibre.

Piccadilly har også et udvalg af håndlavede læder tasker, rejsetasker og eksklusive barbersæt, med alt du behøver.

Produkterne er alle udviklet og testet i London, hvor Piccadilly startede.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven