Indhold
8 stk
3 stk
Hold
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
1 stk
9 stk
1 stk

Rædical

Navnet sig det hele! Rædical er inspireret og påvirket af radikal sport, musik, håndværk og idéer. Rædical forsøger at indfange denne ånd i deres produktserie - og krydre den med radikale blandinger, der består af 100% naturlige ingredienser af den højeste, reneste og fineste kvalitet.

At gro et skæg eller overskæg repræsenterer og reflekterer, hvem du er. På samme måde repræsenterer Rædicals produkter, hvem virksomheden er. Et moderne brand, der er baseret på dedikation, engagement og viden om naturlige, kvalitetsprodukter.

Produktserien består af et lækkert udvalg af skægolie og skægvoks til den moderne mand, der kun vil have det aller bedste. De håndlavede produkter leveres sandsynligvis i mindre størrelser end du er vant det - Men det er meningen, for Rædical mener, at produkterne skal holdes friske, så du kan få det optimale udbytte af dem.

Rædical stræber efter perfektion i alt, de gør. Det er ikke let, men det er hele pointen. Rædicals højeste prioritet er at overgå dine største forventninger. Så gå på jagt i det lækre sortiment – og bliv positivt overrasket.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF RÆDICAL.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven