Whocopied.me

Rædical

Navnet siger det hele! Rædical er inspireret og påvirket af radikal sport, musik, håndværk og idéer. Rædical forsøger at indfange denne ånd i deres produktserie og krydre den med radikale blandinger, der består af 100% naturlige ingredienser af den højeste, reneste og fineste kvalitet.

At gro et skæg eller overskæg repræsenterer og afspejler, hvem du er. På samme måde repræsenterer Rædicals produkter, hvem virksomheden er. Et moderne mærke, der er baseret på dedikation, engagement og viden om naturlige kvalitetsprodukter.

Produktserien består af et lækkert udvalg af skægolie og skægvoks til den moderne mand, der kun vil have det allerbedste. De håndlavede produkter leveres sandsynligvis i mindre størrelser, end du er vant til, men det er faktisk meningen, for Rædical ønsker, at produkterne skal holde sig friske, så du kan få det optimale udbytte af dem.

Rædical stræber efter perfektion i alt, de gør. Det er ikke let, men det er hele pointen. Rædicals højeste prioritet er at overgå dine største forventninger. Så gå på jagt i det lækre sortiment – og bliv positivt overrasket.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF RÆDICAL.
Rædical Rocker Skægvoks, 4,25 gr.
Giver let hold og masser af pleje.
Før DKK 129,00