Rædical

Navnet sig det hele! Rædical er inspireret og påvirket af radikal sport, musik, håndværk og idéer. Rædical forsøger at indfange denne ånd i deres produktserie - og krydre den med radikale blandinger, der består af 100% naturlige ingredienser af den højeste, reneste og fineste kvalitet.

At gro et skæg eller overskæg repræsenterer og reflekterer, hvem du er. På samme måde repræsenterer Rædicals produkter, hvem virksomheden er. Et moderne brand, der er baseret på dedikation, engagement og viden om naturlige, kvalitetsprodukter.

Produktserien består af et lækkert udvalg af skægolie og skægvoks til den moderne mand, der kun vil have det aller bedste. De håndlavede produkter leveres sandsynligvis i mindre størrelser end du er vant det - Men det er meningen, for Rædical mener, at produkterne skal holdes friske, så du kan få det optimale udbytte af dem.

Rædical stræber efter perfektion i alt, de gør. Det er ikke let, men det er hele pointen. Rædicals højeste prioritet er at overgå dine største forventninger. Så gå på jagt i det lækre sortiment – og bliv positivt overrasket.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF RÆDICAL.
Rædical Riff Skægolie, 30 ml.
Til praktikere og beundrere af heftig riffs.
Før DKK 179,00
Rædical Move Skægolie, 30 ml.
Beskytter mod både kulde, frost og varme.
Før DKK 179,00
Rædical Craft Skægolie, 30 ml.
En skægolie til rigtige håndværkere.
Før DKK 159,00
Rædical Urban Skægolie, 30 ml.
En skægolie til alle mænd med skæg.
Før DKK 179,00
Rædical Move Extreme Skægolie, 30 ml.
Til ekstreme sportsentusiaster og adrenalin junkier.
Før DKK 189,00
Rædical Rocker Skægvoks, 4,25 gr.
Giver let hold og masser af pleje.
Før DKK 129,00