RazoRock Preshave Gel, 60 ml.

DKK 119,00
På lager
RazoRock Pre Barba er en vidunderlig preshave gel. Den er fremstillet i Italien og udarbejdet til mærkbart at forbedre oplevelsen af en vådbarbering.

Produktet anvendes i ansigtet inden du påfører din favorit barbersæbe eller –creme. Lad gerne gelen sidde i dit ansigt i 20-30 sekunder før du anvender barberskum.

Det første du vil bemærke er, hvordan preshaven blødgør dit skæg. Olierne i gelen skaber et ekstra lag af beskyttelse for huden, og de sikrer din skraber et godt glid under barberingen.

Produktet indeholder alle de ingredienser, der er nødvendige for at få en tæt og glat barbering. Og bare rolig - Den hud efterlades ikke fedtet.

Du vil med garanti sætte pris på, hvordan preshaven forbedrer kvaliteten og effektiviteten af din barbersæbe eller barbercreme. Selv den mest middelmådige barbersæbe vil med RazoRock Pre Barbar blive forvandlet til en fantastisk skum, der vil få dig til at fløjte på vej ud ad badeværelsesdøren!
Specifikationer
Indhold:
60 ml.
Ingredienser:
Water, Alcohol Denat., Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Fragrance, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Varenr.:
RR101