Whocopied.me

RAZspa Ai Anti Irritation, 200 ml.

DKK 160,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Anti Irritation er målrettet irriteret og problemfyldt hud, men har en meget lang række fordele og anvendelsesmuligheder.

Vikingernes saltbade havde en koncentration af virkestoffer, som vi kender fra det døde hav - og de gamle munke lavede effektive behandlinger med pileudtræk fra purpur-pil.

Det er netop disse fantastiske virkninge, som RAZspa ønsker at genskabe med dette Ai Anti Irritation produkt.

Det er på ingen måder nyt, det er bare glemt viden på nye flasker.

OM ANTI IRRITATION:
Opløsningen af Saltsydelage og Purpurpil er målrettet irriteret problemfyldt hud og til lindring ved bl.a. eksem og lign. Ved tør, skællende og meget irriteret hud opbløder den de skællede og tørre flager. Virker samtidig lindrende ved kløe og er sårhelende.

Alle mineraler samarbejder på at forbedre de metaboliske processer og sikrer derved, at hudens normale funktioner opretholdes samt at den bevarer sit sunde, glansfulde udseende. Irritationer og bakterier både kommende indefra som udefra bliver bekæmpet så kun hudens beskyttende bakterieflora beholdes.

Behorvet for ascorbinsyre normalt kaldet C-vitamin, er øget ved fysisk stress, homonforstyrrelse, forurening, sygdom, tobaksrygning mm. Sammen med jern er C-vitamin nødvendigt for dannelsen af de 20 aminosyrer, kroppen bruger til at opbygge protein og kollagen. Mangler man kollagen medfører det, at de mindste blodkar bliver skøre, huden tyndere, skrøbelig og at sår heler dårligt. Mineraler og vitaminer trænger ned i huden og bidrager til normalisering at kollagen produktionen. Desuden bidrager det til at beskytte cellerne mod oxiddativ stress – for eksempel påvirkning fra solens foto-aldrende UV stråler, rygning, forurening, homonforstyrrelser, eksemer, bakterieangreb mm. En normal fungerende hud er i stand til at bevare fugtigheden.

Anvendes på følgende måde:
- Ved tør og skællende hud: Anvende Ai ufortyndet direkte på huden med en vatrondel. Efter 30 minutter skylles efter med rent vand. Behandlingen gentages 1-2 gange daglig i 14 dage eller efter behov.
- Til almindelig rens mod akne: Anvend Ai som tonic efter almindelig rens morgen og aften, hvorefter du behandler huden som normalt.
- Eksem: Behandles ved at komme væsken på med vatrondel, alt efter sted og angreb, anvendes den fra 1 til 3 gange dagligt.
- Hænder og fødder kan pakkes ind i bomuldshandsker eller strømper, der er gjort våde af Ai Anti Irritation.
- Irriteret  hovedbund eller psoriasis: Kan bruges i hovedbunden efter hårvask. Lad sidde imens du bader resten af kroppen. Vask igen med din almindelige shampoo.

Findes også i en 500 ml. udgave.
Specifikationer
Indhold:
200 ml.
Ingredienser:
Aqua, Magnesium Sulfate Ekstrakt, Salixin Purpur 400% ekstrakt.
Varenr.:
RS-22180