Whocopied.me

RAZspa Moist Booster Set

Før DKK 495,00
DKK 396,00
SparDKK 99,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Denne gaveæske indeholder 4 af de mest elskede produkter fra RAZspa.

Produkterne giver et hurtigt fugtboost til huden, så den får sin naturlige glød og spændstighed tilbage.

Gaveæsken indeholder følgende fire produkter:

1) RAZspa Coffee Face Peel, 100 gr.
En meget effektiv peeling til ansigtet, som er særligt god til normal og fedtet hud. Den opløser døde hudceller, stimulerer blodcirkulationen, mindsker porestørrelsen og reducerer produktionen af talg. Peelingen har et højt indhold af frugtsyre, som hurtigt trænger ned i huden, og hjælper med at gøre den blød og glat.

2) RAZspa Cleansing Mask, 100 gr.
Et meget alsidigt produkt, som er et af bestsellerne i serien! Dette produkt kan både bruges som renseprodukt, dybderensende maske, makeupfjerner, barbercreme mm. Det rensende produkt består af vulkansk aske, som har flere mineraler og vitaminer end nogen anden aske i verden.

3) RAZspa Hh Hyaluronic & Hexapeptide-8, 8 ml.
Et fantastisk anti-age serum. Hyaluronsyre findes naturligt i vores huds bindevæv, og er blandt andet med til at holde huden spændstig og fast.

4) RAZspa Repair, 15 ml.
Et multifunktionelt produkt, som absolut ikke er til at undvære. Denne multibalm er velegnet til mange forskellige ting, som blandt andet behandling af små rifter og sår, røde barnenumser, eksem, læbepomade mm. Den kan bruges både i ansigtet og på kroppen, og er velegnet til hele familien.

Værdi: kr. 683,-
Specifikationer
Varenr.:
RS-22500