Whocopied.me

RAZspa Repair, 100 ml.

DKK 315,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Fantastisk salve til både ansigt og krop. Det bedstsælgende produkt fra RAZspa! Lavet af 100% rene, naturlige ingredienser.

RAZspa Repair består af Sheasmør, Cacaosmør, Bergamotte, Grape, Olivenolie, Tidselolie, Bivoks, Lanolin og intet andet.

Alle disse ingredienser har været brugt i 1000 vis af år i behandlingen af sår, rifter, irritationer, røde numser på børn, i behandlingen af psoriasis, til hjælp mod eksem, og så videre.

Ingrediensernes virkning:
- Lanolin for eksempel er det fedtstof, der minder mest om hudens eget fedtstof, og det absorberes derfor hurtigt af huden. Lanolin stammer fra det beskyttende lag på fårets uld og er således et uudtømmeligt naturmateriale, så længe vi husker at klippe fårene. Lanolin gennemtrænger hudens yderste lag ind til underhuden og fungerer som en fugtighedsreserve for huden.
- Sheasmør udvindes af sheanødder, som vokser på karité træerne i et bælte fra Senegal til Sudan. Sheasmør indeholder bl.a. E-vitamin, karotin og allantoin. Sheasmør virker helende, beskyttende, blødgørende, solbeskyttende og mindsker udtørring af huden.
- Bierne bruger omkring 8 gram honning for at producere et gram voks. Bivoks lægger sig som et tyndt ikke-fedtet hinde på huden, og beskytter den blandt andet mod udtørring. Raz-Spa bruger naturligvis ren økologisk bivoks, der ikke er bleget.
- Bergamot er nyttig mod sår, irritationer, akne, eksem og lignende.

Repair har utallige anvendelsesmuligheder. Den er fx særdeles effektiv mod tørre læber, flossede neglebånd, rifter, små sår, røde numser hos spædbørn og ammesår. Kan med fordel bruges som natmaske for at booste fugt til huden eller lindre irritation.

Raz anbefaler at påføre den som en natcreme. Den er fed og får huden til at skinne, men efterlader huden med en fantastisk fornemmelse.

Anvendes efter behov.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Ingredienser:
Lanoline. Olea European Fruit Oil. Carthamus Tinctorius Seed Oil. Butyrospernum Pakii Butter. Cera Alba. Theobroma Cacao Seed Butter. Limonene. Citrus Bergamia Peel Oil Expressed. Citrus Paradisi Peel Oil. Linalool. Citral. Gernatol.
Varenr.:
RS-22030