Skyn Iceland Hydration Kit

DKK 395,00
På lager
Skyn Iceland Hydrating Kit består af:

- Skyn Iceland Glacial Face Wash – 30 ml
Dybtrensende og fugtgivende ansigtsvask, der i kontakt med vand ændrer konsistens til en lækker skum. Indeholder islandske glacialvand og gavnlige planterpræparater, den afgifter og renser uden at udtørre huden. Dens beroligende, plejende og antiinflammatoriske egenskaber gør den ideel til sensitiv eller stresset hud.

Avnedelse: Tilfør vand til en mængde produkt, der svarer til ca. en en-krone, og bland mellem dine hænder til du opnår en skummet konsistens. Massér ind i huden og skyl derefter med vand. Efterfølges med en fugtighedscreme.

- Skyn Iceland Arctic Hydration Rubberizing Mask, 1 stk.
Denne C-vitamin-holdige peel-off maske genopliver stresset og svækket hud med en øjeblikkeligt dosis af dybt fugtende ingredienser. Dertil kommer kraftige og naturlige aktiver samt vitale ingredienser, der fornyer og styrker huden på få minutter. Arctic Hydration Rubberizing Mask består af en basemaske og et pulver, der blandes for at danne en gummiagtig gel, der påføres huden. Efterhånden som masken tørrer, tilpasser den sig dit ansigts overflade for at danne en lufttæt barrierer, der effektivt lukker fugt og aktive stoffer ind i huden. Når masken er tørret, tages den innovative gelmaske let af huden, der efterlades blød, smidig og strålende. Et rødt algekompleks tilfører kontinuerligt fugt dybt ned i hudens forskellige lag for at fremme hudens naturligt kollagensyntese. Multebærolie styrke hudens barrierer og øger elasticiteten.

- Skyn Iceland Icelandic Relief Eye Cream, 4 gr.
Denne multifunktionel øjencreme behandler fine linjer, rynker og hævelse i øjenområderne. Lindrer øjeblikkeligt og tilfører langvarigt virkende ingredienser, der forhindrer huden i at miste collagen og elastin. Den opstrammer huden under øjnene og forbedrer elastisitet, mens en forbedring af mikro-cirkulationen i øjenomgivelserne sikrer, at poser under øjnene formindskes og mørke cirkler reduceres.
Brug: Påfør blidt cremen i området under øjet samt på øjenlågene med dine fingerspidser.

- Skyn Iceland Pure Cloud Cream, 10 ml.
En legende let dagcreme, der virker intenst fugtende for synligt at mindske forekomsten af rynker og tone huden. Sensitiv hud fugtes og beroliges, mens tegn på aldring bekæmpes for at opnå et tydeligt glattere, blødere og mere ungdommeligt udseende. Aloe- og havreekstrakt mindsker irritation og inflammation, mens hydrolyseret risprotein opretholder et sund kollagen-niveau.
Brug: Anvendes efter ansigtsrens på ansigt og hals.

- Skyn Iceland Berry Lip Fix - 12 ml
Naturlig og vegansk læbebehandling, der fugter, udglatter og genopliver selv de mest tørre læber.Denne blødgørende, fløjlsbløde læbe bekæmper tørre og afskallende læber ved kontakt. Takket være en unik kombination af genskabende plantepeptider, -olier og -ekstrakter efterlades huden tydeligt blødere. Vinterrød alge styrker hudens barrierer og reparerer og fugter læberne både på overfladen og dybt nede.
Specifikationer
Varenr.:
490031