Sorry Mom
Indhold
1 stk
Pris
1 stk

Sorry Mom

Målet med Sorry Mom er at producere lækre produkter til professionelle tatovører og folk med tatoveringer. I deres forskning omkring tatoveringer har Sorry Mom fundet frem til, at pleje og vedligeholdelse af tatoveringer er afgørende elementer, når du ønsker at opnå den perfekte tatoveringsoplevelse og dermed undgå dårligt helende sår og med tiden falmende farver.

Til deres store skræk har de oplevet, at der en tendens til, at folk overser vigtigheden af ordentlig pleje. I tæt samarbejde med internationale tatovører og danske eksperter inden for dermatologi, har Sorry Mom derfor skabt en balm, en lotion og en solcreme, der giver den helt perfekte pleje til din tatoveringer - både når den lige er lavet samt dage, måneder og år efter.

Sorry Mom har formået at skabe et netværk af partnere, som alle ønsker at opretholde de højeste standarder i branchen, og den dag idag er hudplejeserien spredt over hele Europa og USA til stor glæde for mange tatoveringsentusiaster. Kombinationen af erfaring og et stærkt, globalt netværk sikrer Sorry Mom løbende feedback fra nogle af de dygtigste eksperter. I sidste ende sikrer det dig effektive produkter, der holder dine tatoveringer flotte.  

Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2017.
Før DKK 149,00
DKK 89,40
  

Spar DKK 59,60
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven