Supply The Single Edge Skraber 2.0, Classic Matte

DKK 675,00
På lager
Den måske nemmeste og mest komfortable skraber, du endnu har prøvet.

Amerikanske Supply står bag denne Single Edge Skraber, som er super nem og bekvemmelig at anvende.

Skraberen er lavet af de absolut bedste og mest slidstærke materialer.

Skraberen oser af dedikation, kvalitet, holdbarhed og funktionalitet helt ned til mindste detalje. Skraberen leveres i en æske, der minder om den, du får en Iphone i.

I kassen får du:

1) Skraber
Skraberen er i Classic Matte-udgaven. Skraberen er en såkaldt Single Edge Skraber og anvender dermed Single Edge barberblade. Barberbladene minder på mange måder om et klassisk DE-Barberblad, men er dobbelt så tykt og har kun én skarp side.


2) 8 stk. barberblade
Barberbladene er placeret i en injector. Det er via denne injector at barberbladene 'skydes' ind i skraberen. Fidusen er, at du sætter injektoren op til skraberen og skyder en slider frem og tilbage. Slideren sørger for at det gamle barberblad presses ud, mens det nye barberblad sættes i. Det er super nemt og bekvemt, og betyder, at du på intet tidspunkt skal røre ved barberbladet.

Single Edge barberbladet er super skarpt, glider let over huden og giver en jævn barbering. Dette er netop årsagen til, at langt de fleste opnår en ultra tæt, glat og behagelig barbering uden irritationer.


3) Et custom setting sæt med 3 indstillinger
Langt de fleste flerklingeskrabere på markedet har en "one-size-fits-all" tankegang til barbering. Men da din hud, skægtype og præference er unikke, bør din skraber også være det. Med dette custom setting sæt har du mulighed for at tilpasse din skraber til dine behov. Delene gør, at du let kan indstille barberknivens nærhed til huden, og på den måde opnå en barberingsoplevelse, som er ideel til dig. Med skraberen får du hele tre indstillinger

- Mild/følsom indstilling
God til følsom hud, kort skægvækst og til dig, der ikke før har prøvet kræfter med en klassisk barbering. Også ideel til dage, hvor du blot har brug for at trimme skægget.

- Medium/klassisk indstilling
Det mest almindelige valg af indstilling. Den klassiske indstilling er testet nøje, så det har den perfekte barberingsvinkel for langt de fleste og skærer håret præcist på overfladen af din hud.

- Aggressiv indstilling
Til dig med kraftige skægstubbe og langt skæg. God til dage, hvor du har brug for en ekstra tæt barbering. Fjerner nemt kraftige skægstubbe. Undgå denne indstilling, hvis din hud er meget sart.

Udskift let som ingenting skraberens indstilling, ved at løsne skruen bagpå og indsætte den ønskede udgave.


Skraberens design er i en klasse for sig, og perfekt på ethvert minimalistisk badeværelse. Du har naturligvis mulighed for at købe en holder, der er lavet specielt til skraberen, så den virkelig kan komme til sin ret.

Denne udgave er lavet med en flot, mat finish.

BEMÆRK VENLIGST :
Da der ikke er tale om en DE skraber eller en skraber som vinkles på samme måde som en DE-skraber, skal du regne med en smule tilvænning for at blive fortrolig med denne skraber.

Det desværre IKKE muligt at afprøve og returnere den - Vi tager ikke brugt barbergrej retur :-)
Specifikationer
Materiale:
Alloy
Varenr.:
SER-CM-A