Supply The Single Edge Skraber, Jet Black

DKK 775,00
Ikke på lager
Amerikanske Supply står bag denne Single Edge Skraber, som er super nem og komfortable at anvende.

Skraberen er lavet af de absolut bedste og mest slidstærke materialer. Det rustfrie stål, som skraberen er produceret af, har en unik holdbarhed, der gør, at skraberen er designet til at holde længere end sin ejer.

Skraberen oser af dedikation, kvalitet, holdbarhed og funktionalitet helt ned til mindste detalje. Skraberen leveres i en æske, der minder om den, du får en Iphone i.

I kassen får du:
- Skraber med klassisk medium indstilling - i farven Jet Black
- 20 stk. barberblade

Skraberen er en såkaldt Single Edge Skraber, der anvender Single Edge barberblade. Barberbladene minder på mange måder om et klassisk DE-Barberblad, men er dobbelt så tykt og har kun én skarp side. Barberbladene til skraberen leveres i en injector. Fidusen er, at du sætter injektoren op til skraberen og skyder en slider frem og tilbage. Slideren sørger for at det gamle barberblad presses ud, mens det nye barberblad sættes i. Det betyder, at du på intet tidspunkt skal røre ved barberbladet.

Single Edge barberbladet er super skarpt, glider let over huden og giver en jævn barbering. Dette er netop årsagen til, at langt de fleste opnår en ultra-tæt, glat og behagelig barbering uden irritationer.

Skraberhovedet har en klassisk medium indstilling. Den klassiske indstilling er testet nøje, så det har den perfekte barberingsvinkel for langt de fleste og skærer håret præcist på overfladen af din hud. Men du har rent faktisk mulighed for at tilpasse og justere din barbering yderligere til din hudtype og skægtype, da du kan købe et såkaldt custom setting med to andre indstillinger. I sættet får du en følsom og en aggressiv indstilling, og er et oplagt tilkøb, hvis du har sart hud eller meget kraftige skægstubbe.

Skraberens design er i en klasse for sig, og perfekt på ethvert minimalistisk badeværelse. Du har naturligvis mulighed for at købe en holder, der er lavet specielt til skraberen, så den virkelig kan komme til sin ret.

Denne udgave er lavet med en flot, skinnende sort finish.

BEMÆRK VENLIGST :
Da der ikke er tale om en DE skraber eller en skraber  som vinkles på samme  måde som en DE-skraber, skal du regne med en smule tilvænning for at blive fortrolig med denne skraber.
Det desværre IKKE muligt at afprøve og returnere den - Vi tager ikke brugt barbergrej retur :-)
Specifikationer
Materiale:
Rustfrit stål
Varenr.:
SER-JB