Whocopied.me

The Beautiful Mind - Vol. 1 - Intelligence & Fantasy, 100 ml.

DKK 1.250,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Intelligence & Fantasy - den første duft i serien The Beautiful Mind - er et resultat af et samarbejde mellem Geza Schoen, designfirmaet Me-Company og Christiane Stenger, der er femdobbelt juniorverdensmester i VM i hukommelse.

Geza Schoen er kendt for at gå mod duftindustriens konventioner med de populære Escentric Molecules dufte. Men også The Beautiful Mind er skabt som et oprør – et oprør mod kendisdufte, som er produceret af mennesker, som kun er kendte for at være kendte.

Hans modsvar var at producere dufte, der hylder helt specielle evner. Målet var at skabe en duft, der ville appellere til både hjernen og hjertet, som ville forbinde hjernens mobilitet med hukommelsens dybde. En hyldest til det aktive sind.

“En ode til sommeren og dens minder”.
“En forfriskende sprudlen efterfulgt af tropiske blomster, uimodståelige træsorter og musk.”

Topnoten byder blandt andet på magnoliaknopper, bergamot, mandarin, schinus molle (en signatur-note for Schoen) og fresia. Hjertenoten er sammensat af osmanthus, rosenolie, hedione og den vigtigste ingrediens af alle, noter af den sjældne og dyrebare blomst tahitisk tiare.

Disse fantastiske blomsternoter giver duften en vidunderlig fyldighed. Basenoten består af cedertræ, musk, sandeltræ og kashmir. Noterne leder tanken hen på, hvordan sindet inddeler fortiden i serier af livagtige sanseindtryk.

MeCompany har skabt emballagen til Intelligence & Fantasy, som symboliserer hukommelsen og den kreative tanke.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Serie/Duft:
The Beautiful Mind
Topnoter:
Bergamotte, Mandarin, Magnolia-knopper, Hedion, Schinus molle
Hjertenoter:
Tiara absolute, Rose, Osmanthu.
Basenoter:
Kashmirtræ, Musk, Sandeltræ, Ceder.
Varenr.:
333010