Whocopied.me

The Beautiful Mind - Vol. 2 - Precision & Grace, 100 ml.

Før DKK 1.250,00
DKK 875,00
SparDKK 375,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Bemærk venligst: Der optjenes ikke bonuspoint af denne vare.
Precision & Grace er et resultat af et samarbejde mellem Geza Schoen, designfirmaet Me-Company og den internationalt feterede balletdanser Polina Semionova.

Duften er inspireret og fascineret af, hvad der sker i en dygtig dansers tanker, når hun danser.

Duften er en eksklusiv blanding af opløftende frugtagtige noter og pudderagtige blomsternoter. Topnoten Williams-pære tilfører en sprød, saftig grønhed til den unikke duft. Duftens hjerte indeholder ægyptisk jasmin (den mest frugtagtige af jasminnoterne) og blomme, og disse er i perfekt harmoni med de lette blomsternoter som mimose, fresia og osmanthus.

Basenoten er baseret på trænoter og musk og er derfor varm og fløjlsagtig. Duften indeholder desuden ægte sandeltræ og Schoen’s signaturingrediens, schinus molle (rosenpeber), indgår også. Rosenpeber tilføjer noget dybde, der giver duften en kerne af styrke. Det er som balletten selv: uden den indre styrke kan du ikke få dansen til at se let og yndefuld ud.

Emballagen, som er designet af Me Company, er et udtryk for den meditative tilstand, en dansers hjerne er i, mens hun optræder. Prikkerne og trekanterne repræsenterer de præcise trin, en danser skal tage.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Duft:
The Beautiful Mind
Topnoter:
Williams-pære, Bergamotte, Mandarin, Citron.
Hjertenoter:
Ægyptisk jasmin, Blomme, Osmanthus, Mimose, Schinus molle, Fresia, Viol, Rose.
Basenoter:
Sandeltræ, Castoreum, Myrra, Mos, Amber.
Varenr.:
333041