Indhold
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
Materiale
1 stk
Pris
6 stk
4 stk
1 stk

The Handmade Soap Co.

Forkæl dig selv med lækre håndlavede produkter fra The Handmade Soap Company
- 100% naturlige ingredienser - 100% luksus!

The Handmade Soap Company blev grundlagt i 2010 af Donagh Quigley og Gemma McGowan, som startede med at producere sæberne i deres køkken, hvor de selv øste ingredienserne i de tidlige morgentimer.

Produkterne har allerede i løbet af den korte tid høstet talrige nomineringer og priser for bedste naturlige produkter. Produkterne er fremstillet med naturlige ingredienser og er desuden veganske.

Du finder de lækreste produkter til krop, ansigt og læber samt super flotte gaveæsker, der er perfekte som værtindegave eller blot som gave til én, du holder af.

Mere om The Handmade Soap Company

Grundlæggerne tog på roadtrip i Australien i januar 2009, hvor de besøgte et marked i regnskoven i Atherton og opdagede, at det var muligt selv at fremstille og sælge håndlavede sæber, noget, som på det tidspunkt var sjældent set hjemme i Irland.

Donagh havde altid lidt af mild psoriasis og havde aldrig fundet nogen form for sæbe, der passede hans hud… indtil nu. Han fandt nogle ingredienser, som afhjælp hans psoriasis og var sikker på, at der var andre mennesker med de samme problem hjemme i Irland. Ideen til The Handmade Soap Company blev således skabt.

Donagh og Gemma brugte endeløse nætter på at påfylde sæber, skære sæberne, lime indpakningsmaterialet på og lignende hjemme i deres køkken. De indså, det var på tide at flytte det ud af huset og ind i en renoveret fabrik, hvor produkterne også produceres den dag i dag.

Du finder produkterne overalt fra Blarney Castle til Brasilien.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven