The Handmade Soap Co.
Indhold
2 stk
1 stk
2 stk
1 stk
Pris
2 stk
5 stk
1 stk

The Handmade Soap Co.

The Handmade Soap Company blev grundlagt i 2010 af Donagh Quigley og Gemma McGowan. Ideen var at producere sæber af naturlige ingredienser, da Donagh havde en mild for for eksem, og aldrig var lykkedes med at finde en sæbe eller et produkt, han kunne tåle. Det var først på en rejse i Australien, at han fandt en håndlavet sæbe, han kunne bruge uden problemer. Og så begyndte tankerne med A Handmade Soap Co. at vokse. De startede med at producere sæberne i deres køkken, hvor de selv øste ingredienserne i de tidlige morgentimer. Senere er virksomheden vokset, men produkterne er fortsat håndlavede.

Allerede i løbet af kort tid efter lanceringen vandt produkterne talrige nomineringer og priser for bedste naturlige produkter. Forkæl dig selv med lækre håndlavede og veganske produkter fra The Handmade Soap Company. 100% naturlige ingredienser - 100% luksus til rigtige mænd.

Mere om The Handmade Soap Company

Grundlæggerne tog på roadtrip i Australien i januar 2009, hvor de besøgte et marked i regnskoven i Atherton og opdagede, at det var muligt selv at fremstille og sælge håndlavede sæber, noget, som på det tidspunkt var sjældent set hjemme i Irland.

Donagh havde altid lidt af mild psoriasis og havde aldrig fundet nogen form for sæbe, der passede hans hud… indtil nu. Han fandt nogle ingredienser, som afhjælp hans psoriasis og var sikker på, at der var andre mennesker med de samme problem hjemme i Irland. Ideen til The Handmade Soap Company blev således skabt.

Donagh og Gemma brugte endeløse nætter på at påfylde sæber, skære sæberne, lime indpakningsmaterialet på og lignende hjemme i deres køkken. De indså, det var på tide at flytte det ud af huset og ind i en renoveret fabrik, hvor produkterne også produceres den dag i dag.

Du finder produkterne overalt fra Blarney Castle til Brasilien.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven