Indhold
2 stk
Pris
1 stk
1 stk

Triumph & Disaster

Triumph & Disaster er et globalt anerkendt brand, der henvender sig til rigtige gentlemen, der går op i sig selv og sin hud. Proshave kan med stolthed fortælle, at vi som de første i Danmark forhandler de luksuriøse produkter!

Filosofien bag Triumph & Disaster er at kombinere det bedste af videnskaben med det bedste fra naturen. Produkterne i serien er derfor meget effektive og fremstillet af de lækreste naturlige ingredienser, der gør en forskel for din hud.

I produktserien finder du barbercreme, ansigtsrens, fugtighedscreme, ansigtsscrub, sæber, body wash og solcreme. Produkterne dækker således alle de behov mænd har i forbindelse med deres daglige pleje- og barberrutine. De renser, plejer, eksfolierer, beskytter, fugter og holder din hud velplejet og lækker.

Produkterne går hverken på kompromis med ingredienser eller materialer. Emballagen er minimalistisk og maskulin, og der er ingen tvivl om, at de henvender sig til mænd, der går op i kvalitet og luksus.

Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-08-2019.
Før DKK 199,00
DKK 99,50
  

Spar DKK 99,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-08-2019.
Før DKK 369,00
DKK 184,50
  

Spar DKK 184,50

Mere om Triumph & Disaster

Produkterne er udviklet i samarbejde med et stort team af kemikere og verdensklasse perfumere, hvilket har resulteret i en produktserie til rigtige mænd, der ønsker en ren, sund og flot hud samt mænd, der ønsker en tæt og behagelig barbering.

Triumph & Disaster bruger kun lokale ingredienser som eksempelvis horopito olie, ponga, jojoba, Tamanu olie og arganolie. Fælles for disse ingredienser er, at der er videnskabelige beviser for, at de er effektive.

Hvert produkt er gennemsyret af skræddersyede Triumph & Disaster aromaer, naturlige blandinger af komplekse noter, der fremkalder old-school værdier fra tidligere generationer.

Produkterne indeholder ingen parabener, ingen petrokemikalier og ingen silikoner – og testes desuden ikke på dyr.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven