Triumph & Disaster No Dice Sunscreen - SPF 50, 100 ml.

Triumph & Disaster No Dice Sunscreen - SPF 50, 100 ml.

DKK 369,00
   På lager
Antal
Denne gennemtestede solcreme med faktor 50 holder både UVA og UVB stråler væk - og hjælper således med at forhindre solskoldning.

Det er en ultra sikker solbeskyttelse (sunblock), der absorberes hurtigt, så du undgår den fedtede fornemmelse, som mange solcremer efterlader på huden.

Duften er neutral og cremen giver ikke en hvid overflade.  


Indholdet af Zinkoxid forhindrer UV-lys i at ramme huden. Tænk på det som en fysisk barriere, der afspejler solens UV-stråler og forhindrer dem i at skade din hud. Da zinkoxid ikke absorberes i huden, er det ikke-irriterende, nonallergenic og ikke-tilstoppende, hvilket betyder at det føles godt og ikke tilstopper porerne.

Titandioxid har stærk UV lysabsorberende evner og resistens over for misfarvning under ultraviolet lys. Solcreme designet til spædbørn eller personer med følsom hud er ofte baseret på titandioxid.

Grøn te er en antioxidant, der hjælper med at beskytte huden mod skader fra frie radikaler, mens Jojoba virker fugtgivende.


Anvendes på følgende måde:
- Påfør rigeligt 15 minutter før solen
- Genanvende efter svømning
- Genanvende mindst hver 2. time
Vis mere
Vis mindre
Indhold: 100 ml.
Anvendes til: Alle hudtyper
Varenr.:TDNDS
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven