Whocopied.me

Wilde & Harte Tilbehør

Wilde & Harte er kendt verden over for at producere eksklusivt barbergrej til den kompromisløse mand. Men det er ikke nok - for det engelske mærke laver også fantastisk tilbehør til din barbering.

I sortimentet finder du blandt andet covers, der beskytter dit barbergrej optimalt på rejsen eller i badeværelsesskuffen. Wilde & Harte har lavet covers til alle skraberne, som omfatter DE-Skraber, Rejseskraber og Flerklingeskraber til både Mach3 og Fusion barberblade. Alle covers er lavet i eksklusivt og holdbart læder og fås i flere farver.

Du finder også en holder til din barberkost. Hæng din barberkost herpå efter din daglige barbering, så overskydende vand kan løbe fra. Dermed bevarer din barberkost sin form og funktion.

Wilde & Harte har desuden lavet nogle rigtig smarte udskiftningsbørstehoveder til din barberkost. Nogle dage har du måske mest lyst til en vådbarbering med en Fiber-børste, mens du andre dage foretrækker en Best Badger grævlingebørste. Med en udskiftningsbørste kan du let skifte børstetype uden at skulle investere i et nyt skæfte.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier