Xellence
Indhold
3 stk
1 stk
1 stk
3 stk
Pris
3 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Xellence

Xellence Skincare er et dansk brand, der producerer fantastisk og effektiv hudpleje. Missionen er at skabe produkter, der er baseret på få, aktive ingredienser af naturlig oprindelse. Produkterne indeholder rene, naturlige olier og veldokumenterede ingredienser, der har en synlig og mærkbar effekt på huden. Xellence er Allergy Certified, og er således en allergivenlig hudplejeserie, der med fordel kan anvendes af både kvinder, mænd, babyer, unge og gamle.

Hvert eneste produkt er udviklet med et bestemt mål for øje. Dog har alle produkterne det tilfælles, at du nemt og trygt kan anvende dem til at pleje og beskytte huden. Som også navnet antyder, stræber Xellence efter exceptionelle løsninger, der opfylder kunden behov til fulde.

Visionen er enkelt: Less is more. Xellence tror på, at de mest effektive hudplejeprodukter er skabt ved hjælp af få (men nøje udvalgte) ingredienser, og dette er hele grundlaget for virksomhedens eksistens.

Sortimentet omfatter ansigtsolie, kropsolie, fodpleje, læbepleje, ansigtscreme og øjencreme.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven