Whocopied.me

Floris Lily, Eau de Toilette, 50 ml.

DKK 715,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ DKK 210,00)
Lily er en perfekt afbalanceret blomsterduft, der løfter og omfavner dit sind, mens den efterlader den skønneste duft på huden.

Lad dig inspirere af duften af liljekonval, som talentfulde parfumerer fra Floris har formået at indfange i sin mest naturlige tilstand. De dugfriske blomsters dufte får ekstra liv med en forførende kombination af egyptisk jasmin og bulgarsk rose. De strålende noter af hvid te giver en ren og frisk antydning, mens den beroligende, træagtige muskusafslutning efterlader en varm, dejlig følelse på huden.

Lily-serien er mere end bare en duft. Det er en hyldest til historien om liljekonvallen, som har været dyrket i århundreder. Den symboliserer genfødsel, renhed, kærlighed og lykke. Lad Lily-duften føre dig på en fortryllende rejse, hvor du kan opleve den tidløse skønhed og en indre følelse af velvære.

Den nye 'Lily'-serie blev lanceret i 2023, og er en ny fortolkning af den oprindelige 'Lily of the Valley'-serie, der blev lanceret i 1760.

Leveres i flot og eksklusiv glasflaske, som gør den egnet som en gave til din mor, kone, kæreste eller blot én, du holder af.
Specifikationer
Indhold:
50 ml.
Topnoter:
White Tea, Aquatic Dew Acord
Hjertenoter:
Lily of the Valley, Bulgarian Rose, Ylang Ylang
Basenoter:
Cedarwood, Musk
Ingredienser:
Alcohol Denat., Aqua (Water, Eau), Parfum (Fragrance), Diisopropyl Adipate, Benzophenone-2
Allergener:
Hydroxycitronellal, Citronellol, Linalool, Geraniol, Limonene, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Farnesol
Varenummer:49113