Whocopied.me
Her kan du logge ind med dit brugernavn og password:

Optjen 10% bonus på alle dine ordrer!

Som medlem af Proshaves kundeklub optjener du 10% i bonus på alle dine ordre* (varernes pris). Det er gratis og uforpligtende at tilmelde dig kundeklubben.

For at optjene din bonus, skal du blot huske at logge på med dit brugernavn og password inden du handler. Vores bonussystem håndteres automatisk af systemet og bonus kan ikke tilskrives med tilbagevirkende kraft, hvis du har glemt at logge ind. Det er derfor meget vigtigt, at du er logget ind, inden du lægger din ordre.

*BEMÆRK VENLIGST:
- Visse produkter kan være udeladt af bonusoptjening. Dette vil i så fald fremgå tydeligt at varekortet.

- Opsparede bonuspoint har en automatisk udløbstid på 12 måneder - Det er således en god idé løbende at anvende den opsparede bonus.

Din bonus genereres hver gang den pågældende ordrer bliver afsendt fra lageret. Det er altså først når pakken er afsendt og betalingen hævet, at det optjente bonusbeløb vil fremgå under punktet "Kundeklub".

Den opsparede bonus fremgår som en linje i checkout og her kan du vælge at bruge den i forbindelse med den næste ordre.

 Adgang til Proshaves forum

Dit brugernavn og password giver desuden adgang til Proshaves forum, hvor du kan stille spørgsmål samt udveksle erfaringer om produkter og teknik mm. Hér finder du med andre ord inspiration og gode tips fra andre brugere

 Nyhedsmail

Opretter du dig som bruger af vores kundeklub, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsmail. Hér vil du modtage særlige tilbud kun for medlemmer af Proshaves kundeklub. Være først til at høre om nyheder, skarpe tilbud, brugbare guides og meget andet, der sikrer dig en perfekt barbering, et hulens lækkert skæg eller et velsoigneret jeg. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmails, men fortsætte som bruger af vores kundeklub!