- Hexagon
Skrabertype
12 stk
Knobstørrelse
16 stk
Børstetype
8 stk
8 stk
Materiale
20 stk
1 stk
2 stk
Pris
4 stk
4 stk
4 stk
4 stk
8 stk

Mühle Hexagon

Her på siden har vi samlet det lækre barbergrej i Mühles HEXAGON-serie. Produktserien er lavet i samarbejde med den kendte, tyske designer Mark Braun, der har vundet flere priser for sine kreative evner.

De sekskantede produkter er velproportioneret og oser af eksklusivitet. De er på ingen måde en klassiker, men formår alligevel at få det moderne og traditionelle design til at gå op i en højere enhed. Produkterne er både funktionelle og ergonomiske, og ligger derfor super godt i hånden.

Barbergrejet er lavet af aluminium og har en mat metallic finish samt en diskret MÜHLE gravering, der underbygger produkternes luksuriøsitet. HEXAGON produceres i fire fantastiske farver: Forest, der leder tankerne mod en smuk, grøn skov, den mørke Graphite, Bronze og senest skud på stammen; Silver. Naturfarverne har en lille reference til Erzgebirge, som er det kuperede ingen-mands-land mellem Sachsen og Bøhmen, hvor klassisk vådbarbering er en tradition.

Serien består af Silvertip Badger Barberkost, Silvertip Fiber® Barberkost, DE-skraber, Barberskål og forskellige Barbersæt.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven