Whocopied.me

Mühle Hexagon

Her på siden har vi samlet det lækre barbergrej i Mühles HEXAGON-serie. Produktserien er lavet i samarbejde med den kendte, tyske designer Mark Braun, der har vundet flere priser for sine kreative evner.

De sekskantede produkter er velproportionerede og oser af eksklusivitet. De er på ingen måde en klassiker, men formår alligevel at få det moderne og traditionelle design til at gå op i en højere enhed. Produkterne er både funktionelle og ergonomiske og ligger derfor super godt i hånden.

Barbergrejet er lavet af aluminium og har en mat metallic finish samt en diskret MÜHLE gravering, der slår produkternes luksuriøsitet helt fast. HEXAGON produceres i fire fantastiske farver: Forest, der leder tankerne hen mod en smuk, grøn skov, den mørke Graphite, Bronze og seneste skud på stammen: Silver. Naturfarverne har en lille henvisning til Erzgebirge, som er det kuperede ingen-mands-land mellem Sachsen og Bøhmen, hvor klassisk vådbarbering er en tradition.

Serien består af Silvertip Badger Barberkost, Silvertip Fiber® Barberkost, DE-skraber, Barberskål og forskellige Barbersæt.

Mühle Holder til Barberkost og Skraber, Hexagon
Holder til Barberkost og Skraber i HEXAGON-serien.
Mühle Barberskål, Hexagon, Hvid
Super lækker porcelænsskål i serien Hexagon.
Mühle Udskiftningsbørste til barberkost, Silvertip Badger, 21 mm
Passer til Traditional, Hexagon og Rocca. I Silvertip Badger.
Mühle Udskiftningsbørste til barberkost, Silvertip Fibre®, 21 mm
Passer til Traditional, Hexagon og Rocca. I Silvertip Fibre.